SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim belli oldu! Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacıyı...

Survivor All Star programında kim elendi? Her hafta oynanan 4 dokunulmazlık oyunu sonucunda bir isim adaya veda ediyor. Son oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetmiş ve Ayşe Yüksel eleme adayı olarak potaya çıkmıştı. Öte yandan, 12 Nisan Salı günü iftar temalı bir ödül oyunu düzenlendi. Programın seyircileri ise, oylama sonucunu merak ediyor. İşte, Survivor All Star programında adaya veda eden yarışmacı...

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2022 00:15 GÜNCELLEME 13.04.2022 00:17 HAYAT
SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim belli oldu! Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacıyı...
SURVİVOR KİM ELENDİ? Adaya veda eden isim belli oldu! Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacıyı...

Her hafta yeni bölümleriyle TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bugün eleme konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünü yürüttüğü eleme konseyi öncesinde, Gönüllüler takımı 3, Ünlüler takımı ise 1 dokunulmazlık oyunu kazanmıştı. Ünlüler takımı aday olarak sırasıyla Barış Murat Yağcı, Gizem Memiç ve Parviz'in isimlerini verdi. Gönüllüler ise, aday olarak Ayşe Yüksel'i yazdı. Açık oylamada Ayşe ve Yağmur yarışmacıların takdirine bırakılmış ve en fazla oyu alan Ayşe, Gönüllüler takımının eleme adayı olmuştu. Peki, Survivor'da bu hafta kim elendi? Ayrıca, son ödül oyununu hangi takımın kazandığı da merak edilen başlıklar arasında.

SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star programında haftanın son dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Engellerle dolu nefes kesen parkurda, sonucu En İyiler kategorisi belirledi. En İyiler etabında 3-1'lik skora ulaşan Ünlüler, rakibine kıyasla daha rahat bir konsey geçirdi. Ayrıca, oyunu kazanan takıma verilecek ödül de, sunucu Murat Ceylan tarafından açıklanmıştı.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

12 Nisan Salı günü yapılan ödül oyununu Ünlüler takımı 2-0'lık net skorla kazandı. Ödül olarak da iftar menüsü hediye edildi. Ünlüler, faytonlarla iftar yemeğinin verildiği alana ilerledi. Gönüllüler ise, son ödül oyununu kaybetmenin hüznü ile adalarına geri döndü. Yemek olarak mercimek çorbası, içli köfte, yoğurt ve güllaç verildi. Ayrıca, yemek dışında birtakım etkinlikler de düzenlendi. Ödül oyunu parkurunda Ogeday'ın takım arkadaşı Nisa'yı yanlışlıkla yere düşürmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gönüllüler takımı, programın ilerleyen saatlerinde konseyin yapıldığı adaya geldi. Oy kullanımına geçen Mavi takım, sırasıyla Ayşe; Yağmur, Gökhan ve Evrim'in adlarını yazdı. Ayşe ve Yağmur aynı oyu alınca açık oylamaya gidildi. Bu etapta da, Gökhan'a oy veren yarışmacılar, açık oylamada Ayşe'ye oy verdi. Böylece, Ayşe Yüksel; Survivor 2022 All Star programının son eleme adayı oldu.

Survivor Ayşe

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star programında Ayşe Yüksel, Parviz, Gizem ve Barış Murat Yağcı dün genel oylamaya çıkarıldı. Her aday, adada kalabilmek için görüşlerini paylaştı. Acun Ilıcalı, Noterlik tarafından onaylanan SMS sonucunu halkın huzurunda açıkladı. Adaya veda eden ismin Gizem Memiç olduğu duyuruldu.

Survivor Gizem Memiç

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR