Eser Yenenler film için öyle bir değişti ki! "Beni hiç böyle görmediniz"

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yapımla adını duyuran Eser Yenenler, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Prestij Meselesi için yeni bir imaja büründü. Yenenler'in değişimi dikkatlerden kaçmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 15:24 GÜNCELLEME 04.10.2022 17:04 HAYAT
Eser Yenenler film için öyle bir değişti ki! "Beni hiç böyle görmediniz"
Eser Yenenler film için öyle bir değişti ki! "Beni hiç böyle görmediniz"

Filmleriyle beyaz perdede gişe rekorlarını alt üst eden Mahsun Kırmızıgül, yeni projesi Prestij Meselesi'nin çekimlerine Eylül ayının son haftasında başladı. İddialı kadrosuyla henüz çıkmadan basında geniş yer edinen yapımda Eser Yenenler de yer alıyor.

Bayhan çocukluk anısını anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu: 'Çaresiz gözüküyordum'Bayhan çocukluk anısını anlatırken gözyaşlarına zor hakim oldu: "Çaresiz gözüküyordum"

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı yapımla geniş kitlelere adını duyuran Yenenler, Prestij Meselesi'ndeki rolüne dair ilk ipucuyu sosyal medya hesabından verdi. Ünlü ismin değişimi ise sosyal medyanın gündemindeydi.

"TÜM BUNLARA DEĞECEK BİR FİLM GELİYOR"

Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, Mahsun Kırmızıgül'ün de yönetmen koltuğunda oturduğu Prestij Meselesi, Şubat ayındaki ilk gösterim öncesinde film tutkunlarını bir hayli heyecanlandırdı. Engin Hepileri ve Onur Gözeten gibi isimlerin olduğu kadroda Eser Yenenler de bulunuyor.

Sosyal medyada yüz binlerce kişi tarafından takip edilen ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çekti. Rol icabı değişimini paylaşan Yenenler, "Beni hiç böyle görmediniz" yorumunda bulundu. Oyuncunun açıklamaları ve paylaşımı ise şu şekilde:

"Beni hiç böyle görmediniz:) Görmek ister miydiniz bilmiyorum ama:) Çok büyük heyecan var. 3 Şubat’ta vizyonda. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı eşimden ve çocuklarımdan özür diliyorum:) ama tüm bunlara değecek bir film geliyor. Şahane ekip şahane, harika bir yolculuk"

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Berlin 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu kdr düşmanca yaklaşıyorsunuz??
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı diye gecinenlerin çoğu İslam ve Türk düşmanı, sahte gülüşlere inanmayın,ilk fırsatta seni boğar hatta bu ülkeden kovarlar, Allah bunlara fırsat vermesin... birliğimizi kardeşligimizi korusun Amin.bunlara hiç acımadan muamele etmek gerekiyor...
    Cevapla
  • Denizci 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini bir halt sanıyorlar.....
    Cevapla
  • Hain Avcısı 1 yıl önce Şikayet Et
    seni gördük. hem de gezi parkı kalmışmasında... unutmadık ve yazdık bir kenara
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı bi sevemedim.O da beni sevmez zaten.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR