Çöp Adam'ın Peri'si Elçin Sangu'dan beklenmedik çıkış! "Tahammülüz kalmadı" sözleri olay oldu

Star Tv'de Çöp Adam dizisinde Peri karakteri ile başrol oynayan ve dizideki rolünden dolayı tepkilerin odağı olan Elçin Sangu son çıkışı ile gündem oldu. Elçin Sangu, kullandığı operatör şirketine bir süredir sabrettiğini ve daha fazla tahammülünün kalmadığını sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2023 17:46 GÜNCELLEME 28.01.2023 17:46 HAYAT
Çöp Adam'ın Peri'si Elçin Sangu'dan beklenmedik çıkış! "Tahammülüz kalmadı" sözleri olay oldu
Çöp Adam'ın Peri'si Elçin Sangu'dan beklenmedik çıkış! "Tahammülüz kalmadı" sözleri olay oldu

Çöp Adam dizisinde Peri karakteri ile ön plana çıkan Elçin Sangu son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Elçin Sangu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı "Daha fazla sabrım kalmadı" notu ile adından söz ettirdi. 

2011'den beri oyunculuk kariyerine devam eden 37 yaşındaki oyuncu Elçin Sangu son günlerde oldukça yoğun bir tempo ile çalışmaya devam ediyor. Hem Çöp Adam dizisinin çekimlerine hem yer aldığı müzikale hem de 'Şehirde Kimse Yokken' adlı tiyatro oyunundaki rolüne devam eden Sangu'nun son paylaşımı olay oldu. 

Fulya Öztürk ve Esra Ezmeci arasında büyük kriz! 'Benim yaptığım işte gözünüz mü vardı?'Fulya Öztürk ve Esra Ezmeci arasında büyük kriz! "Benim yaptığım işte gözünüz mü vardı?"

Elçin Sangu

"DAHA FAZLA TAHAMMÜMÜLÜMÜZ KALMADI"

Elçin Sangu kullandığı operatör şirketinden memnun olmadığını ifade ederek şu ifadelere imza attı:

Bir süredir sabretmeme rağmen verilmeyen hizmete, olmayan müşteri yönetiminize daha fazla tahammülümüz kalmadı. Kendine çok iyi bakıyorsun, kendini üzmüyorsun...Hadi bye." 

Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü: Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor! Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü: Şeytan bile Allah'ı biliyor, bunlar bilmiyor!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Gulhis Suzidil 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlayabilene guzel mesaj veren dizi,post travmatik sonrasi stres bozuklugu guzel islenmis
    Cevapla
  • Yalnız kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş para etmez oyıncu
    Cevapla
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir dizi izlemeyin hem saçma diyip hem de merak etmeyin ben biraktim izlemeyi engine bu dizi jic yakışmadı hiç ben her rolde oynarım cik saçma bir karekteriniz olsun
    Cevapla
  • Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Her önüne gelen artış oldu çıktı
    Cevapla
  • Artist dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Artış mı ? Ne artışı? Artış naraarar la bazarda?
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altana tarihi diziler dışında doğru dürüst bir teklif gelmiyormu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR