Alparslan dizisinin yıldızının yeni adresi belli oldu! Şimdi TRT1'in bomba projesinde

Alparslan dizisinin başarılı oyuncusu, TRT1'in iddialı yapımında yer alıyor. Yönetmenliğini Destan dizisinin de direktörlüğünü yapan Emir Khalilzadeh'in üstlendiği 27 Mayıs Darbesi'ne özel film izleyiciyle buluşacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2023 15:05 GÜNCELLEME 31.05.2023 15:06 HAYAT
Alparslan dizisinin yıldızının yeni adresi belli oldu! Şimdi TRT1'in bomba projesinde
Alparslan dizisinin yıldızının yeni adresi belli oldu! Şimdi TRT1'in bomba projesinde

27 Darbesi'nin üzerinden yıllar geçti, ancak bazı yaralar hala kapanmadı. 27 Mayıs Askeri Darbesi'nin 63'üncü yıl dönümünde, o dönemi anlatan TRT ortak yapımı 'Elli Kelimelik Mektuplar' filmi izleyici ile buluşacak. 

Adnan Menderes döneminde bakanlık görevi yapan Tevfik İleri'nin 27 Mayıs darbesiyle Yassıada'ya sürgün edilişini ve ailesinin başından geçenleri gerçeklere dayanarak ele alan TRT ortak yapımı "Elli Kelimelik Mektuplar" filmi de, 27 Mayıs cumartesi akşamı TRT 1 ve TRT Türk ekranlarında yayınlanacak.

27 Mayıs Darbesi'nde gizlenen tüm belgeler ilk kez yayında! TRT’den 'Yeter! Söz Savunmanın' geliyor27 Mayıs Darbesi'nde gizlenen tüm belgeler ilk kez TRT yayınında! 

27 Mayıs Darbesi'ni gerçekleştiren askeri cunta yönetimi tarafından Yassıada'ya sürülen ve aylarca kötü muameleye maruz kalan Tevfik İleri’nin bu süreçte yaşadıklarını ele alan yapım, tarihi gerçeklere de ışık tutuyor.

Yönetmenliğini Destan dizisinin de direktörlüğünü yapan Emir Khalilzadeh'in üstlendiği filmin, başrolünde ise Alparslan dizisinde Evdokya rolü ile oyunculuk performansı sergileyen Gizem Karaca yer alıyor.

Dizinin kadrosunda ise İlker Kızmaz, Tekin Temel, İlhan Şeşen, Derya Alabora ve Zafer Kırşan'ın yer aldığı film 27 Mayıs akşamı saat 23.00’te TRT Türk’te, saat 23.55’te ise TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR