Bu seçimde ilk kez uygulanacak

BDP'nin Doğu ve Güneydoğumda AK Parti'yi bölgeden uzaklaştırmaya dönük taşlı sopalı eylemlerinin seçimlerde sandığa yansıyacağı kaygısı hükümeti alarma geçirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2011 04:06 GÜNCELLEME 04.06.2011 04:06 İç Politika
Bu seçimde ilk kez uygulanacak
Bu seçimde ilk kez uygulanacak

Bu seçimde ilk kez uygulanacak "sandık güvenliği" çerçevesinde, asker ve polis sandık başında kuş uçurtmayacak. Bölgeye yakın illerden polis ve asker sevk edilecek.

SINIFA DA GİREBİLECEK

12 Haziran seçimlerinde güvenlik güçleri ilk kez oy kullanılan okulların içinde görev yapacak. Emniyet güçleri, yapılan yasal düzenleme gereğince oy kullanılan sandık alanının 200 metre çevresinde güvenlik tedbiri alacak. Ayrıca sandık kurulu başkanı talep ettiği takdirde, oy kullanılan sandıkların olduğu sınıflarda da güvenlik güçleri bulunabilecek.

BUGÜN

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • sterk 13 yıl önce Şikayet Et
    isterseniz karakolda oy attırın. yine bağımsızlara oy verecekler o halkın ne polisten ne askerden nede her hangi bir şahıs veya kurumdan korkarlar o korkuyu aly edebilmek için çok bedel ödediler son çırpınışlarınız
    Cevapla
  • sinan topal 13 yıl önce Şikayet Et
    .. Sandıkta kime oy attığını cep telefonu ile çekmesi terör örgütü ve partisi tarafından istenmesi nedeniyle istenildiği kadar önlem alınsın birşey değişmeyecektir.
    Cevapla
  • İsmetullah Güler 13 yıl önce Şikayet Et
    çok önemli. Çok daha ciddi tedbirler alınmalı.Demokrasi zedelenmesin.Halkımıza güven verilsin.Hak etmeyene oylar gitmesin.
    Cevapla
  • AK Kampanya 13 yıl önce Şikayet Et
    chp anayasa mahkemesinde. CHP, ''RECEP'' ayı için Anayasa Mahkemesinde CHP. 12 Haziran seçimlerinin 'RECEP' ayına denk gelmesini AK PARTİNİN bir oyunu (!) olduğunu belirterek yine Anayasa Mahkemesine başvurdu! Her zamanki gibi yine kaybetseler bu sefer de en azından RECEP ayını bahane ederler malum genel başkanları da bunu gösteriyor facebook/akpartisandigi :) şakası
    Cevapla
  • kadir sert 13 yıl önce Şikayet Et
    VAY BE. ne bdp severler varmış bu şekilde bir çalışma olurda bdp millete baskı yapamaz ve herkes istediği partiye oy kullanır ve bdp az oy alır akp de fazla oy alır diye chp ve türkücüler tutuşmuşlar bu halka baskıdır bundan vazgeçilmelidir diyorlar hey ALLAHIM sen nelere kadirsin insanların gerçek yüzünü nasıl ortaya çıkarıyor maskelerini nasılda düşürüyorsun SÖYLEMİŞTİM YİNE SÖYLÜYORUM : AKP NİN en büyük icraati türkiye cumhuriyeti üzerinde yaşayanların sağcımı solcumu vatansevermi milletcimi cuntacımı kimin ne olduğunu ortaya çıkarmasıdır. ALLAH Türk e değil Türküye Cumhuriyeti üzerinde yaşayan ve Türkiye Cumhuriyetini seven herkese dert tasa kötü gün göstermesin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR