13 şehit: Başbakanlık'ta terör zirvesi

Diyarbakır'daki 13 şehit haberinden sonra Başbakanlık'ta başlayan toplantıdan ilk önce Org. Işık Koşaner ve Jandarma Genel komutanı Necdet Özel ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2011 18:55 GÜNCELLEME 14.07.2011 18:55 İç Politika
13 şehit: Başbakanlık'ta terör zirvesi
13 şehit: Başbakanlık'ta terör zirvesi

Başbakan Erdoğan İstanbul programını iptal etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan Başbakanlık'a geldi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Başbakanlık'a geldi.

Başbakanlıktaki güvenlik toplantısına katılmak üzere Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel de Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi.

Çankaya Köşkü'nde Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Koşaner'in katıldığı bir zirve vardı. Bu zirvede bölgede artan terör faaliyetleri ve kaçırılan askerler konusu ele alınmıştı.

Başbakan Erdoğan akşam saatlerinde gelen bu haber üzerine İstanbul'daki programını iptal etmişti.

SON DAKİKA

18.45: Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ve Jandarma Genel Komutanı Özel Başbakanlık'tan ayrıldı. Başbakanlık'taki zirve sürdü.

19.20 Başbakanlık’taki güvenlik zirvesi sona erdi

Diyarbakır'da 13 askerin şehit edilmesi, 7 askerin de yaralanması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik zirvesi sona erdi.

Zirveye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel katıldı.

Erdoğan başkanlığında saat 18.00'de başlayan zirveden ilk olarak Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ve Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel ayrıldı.

KAYNAK : AA-CİHAN
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Hamza D. 13 yıl önce Şikayet Et
    boş bir zirve. bu kaçıncı zirve her olaydan sonra toplanıyorlarlar sonrası malum fos..yeter artık ak parti iyi niyetimizi su istimal etme açık çek verdik diye bu kadar da değil girin ıraka yerle bir adin doğuda taş üstünde taş pkk leşlerinin üstünde baş kalmasın ! yeter isyan ediyoruz...!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    960 dan bu yana CHP ULUSALCILIK LA, MHP de ATATÜRKÇÜLÜK LE BESLENİYOR. DOLAYSIYLA DEVLETE SAHİP OLMA MÜCADELESİDİR.. Atatürk ten sonra en idealist Kemalist Türkeş tir. Vefatına kadar da bu mücadelesini sürdürdü. 28 Şubat olayında alınan kararların Müslümanlığı resmen sonlandırma hareketi olduğu bin sene süreceği iddia edilirken. 980 öncesi olmayan komünistleri geliyor Müslümanlık tehlikede diyerek ülkeyi kan gölüne çeviren Mhp yönetimi, 28 Şubat ta gerçek kimliğini ortaya çıkardı. ABD kendi çıkarlarını koruyabilmek ve 28 Şubat kararlarının rahatça uygulanması ve kendine dost hükümetin kurulabilmesini istiyordu. apo yu Şubat 1999 da verdi siyasi gündemiz milliyetçiliye dönüştürüldü. TSK nin kayıtsız şartsız destekçisi yani siyasi ayağı Mhp yönetimi, apo nun asılamayacağını bildiği halde asacağız nutukları ile seçim sonunda. Tarihinin en çok oyunu aldı neden. Mhp meclise girdi sözde düşman gözüken Dsp ve Anap la koalisyon hükümeti kuruldu. 28 Şubat kararlarının uygulaması ile apo nun asılmaması gerçekleştirildi. OLAYLARIN BU NOKTALARA GELMESİNİN ESAS SUÇLULULAR KİMLER TERÖR NEDEN BU HALE GELDİ ACABA.
    Cevapla
  • Adem Oğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    El Fatiha.... Şehitlerimize elbette... Ama onlara rahmet dilenmez, onlardan şefaat dilenir. Allah c.c. şefaatlerine mazhar kılsın. El Fatiha bir kez daha ama ne'ye? Yeni Anayasa'ya... Ne zaman Meclis veya hükümet Yeni Anayasa dese hep böyle oluyor arkadaş ya... Ama inadına bu sefer, inadına biiznillah... Muvaffak olamayacaklar artık inşaallah...
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 13 yıl önce Şikayet Et
    SAVAŞ SA HERKES GİTSİN...BU NE BEE 13 ASKER.... bu ne yaaa...savaşta bi ülkedeymişiz gibi şehit...arkadas o anneleri kim anlayacak veya babaları....başın sağ olsun vatan sağolsun gibi iki kelime olay tamam...zaten ülkenın gundemınde türkiyenın tek sorunu spor var...yazıklar olsun şikesine de terörüne de....bırakın spor u yemını de şu terör e bi sorun bulun...öyle cenazelere katılmakla olmaz bu işler...valla bıktık.bu ülkenın en buyuk sorunu terör dür...
    Cevapla
  • hasan özdal 13 yıl önce Şikayet Et
    gelin oyuna kandırsınlar bizi...yönetmen çicek... Ya demokrasiden yana olacağız ya da bu türlü kan ve kin kusanlarla beraber olacağız'' dedi.bu sözünle bizi yeni anayasadan uzaklaştırmak istiyorsun ...ama ya allahın oyunu seni de kuşattığı zaman ne yapacaksın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR