Gekas geç de olsa Türkiye'ye geri döndü!

Golleriyle bir dönem Süper Lig'e damga vuran eski Yunan forvet Theofanis Gekas, sportif direktör olarak Türkiye'ye döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2022 13:38 GÜNCELLEME 10.08.2022 13:38 ALT LİGLER
Gekas geç de olsa Türkiye'ye geri döndü!
Gekas geç de olsa Türkiye'ye geri döndü!

TFF 3'üncü Lig temsilcisi Akhisarspor'un, Süper Lig'de yer aldığı dönem takımın yıldızı olan eski Yunan futbolcu Theofanis Gekas'ı geç de olsa yuvaya döndürdü.

Mahkemenin tedbir kararının kalkmasıyla pazar günü yapılan kongreye tek aday olarak girerek tekrar göreve seçilen Başkan Evren Özbey'in haziran ayında futbol direktörlüğü için anlaştığı Gekas'ın dönüşü ardından kulübe 2 kez kayyum atanınca belirsizliğe sebep olmuştu.

Gekas, yaz dönemini dava ve kayyum süreçleriyle hareketli geçiren yeşil-siyahlılara kongre sonrası 2 aylık gecikmeyle de olsa imza attı.

AKHİSAR'DA EFSANE OLDU

Yönetim, 42 yaşındaki eski yıldız futbolcunun futbol direktörü olarak 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kariyerinde yıllarca Almanya ve İspanya'da da forma giyen Gekas, Samsunspor'da başladığı Türkiye macerasında 2012-2013 sezonunda attığı gollerle Akhisarspor'u küme düşmekten kurtarmış, 2014-2015 sezonunda döndüğü yeşil-siyahlıları golleriyle Süper Lig'e liderliğe kadar taşımıştı.

Taraftarın adına besteler yaptığı Gekas, ülkemizde Konyaspor ve Eskişehirspor'da da forma giyip futbolu 2017 yılında Sivasspor'da bırakmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR