Grip KKTC Başbakanını yatağa düşürdü

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, soğuk algınlığı nedeniyle dün geceyi, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde geçirdi. Küçük'ün bugün de evinde dinlendiği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2011 15:54 GÜNCELLEME 28.12.2011 15:54 Kıbrıs
Grip KKTC Başbakanını yatağa düşürdü
Grip KKTC Başbakanını yatağa düşürdü

Başbakan Küçük, evinde basına yaptığı açıklamada, bugünkü Bakanlar Kurulu'nun ertelendiğini, yarınki Meclis toplantısına ise ihtiyaç olursa katılabileceğini söyledi.

Başbakan Küçük, yoğun gündem nedeniyle bir haftadır yaşadığı soğuk algınlığı rahatsızlığına rağmen doktor kontrolüne zaman ayıramadığını, dün öğle saatlerinde doktorunun kendisini Başbakanlık'ta muayene ettiğini ve ilaç verdiğini, gece de hastaneye gittiğini ve doktorların tavsiyesiyle, tetkikler için geceyi orada geçirdiğini anlattı.

Dün yoğun bir gün geçirdiğini ve birçok etkinliğe katıldığını hatırlatan Başbakan Küçük, ''Yoğunluk peş peşe geldi. Havaların soğuk olması da etkiledi'' dedi. Başbakan Küçük, dün akşam hastanede yapılan tetkiklerin sonucunun normal çıktığını, endişe edilecek bir durumun olmadığını ve sabah hastaneden çıktığını kaydetti.

Doktorların tavsiyesiyle birkaç gün istirahat edeceğini ve ardından görevinin başında olacağını ifade eden Küçük, maaş ödemelerinin de dün açıkladığı gibi bugün emekliler ve sigorta emeklileri; ardından memurlar; Cuma günü de 13. maaşlar olmak üzere ödeneceğini belirtti.

Başbakan Küçük, halktan ve Türk yetkililerinden birçok geçmiş olsun mesajı aldığını, telefonla arayanlar olduğunu da belirterek teşekkür etti ve sağlığıyla ilgili endişe verici bir konu olmadığını tekrarladı.

Küçük, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Ankara'da bulunan Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça'nın kendisini telefonla aradığını bildirerek, tüm arayanlara teşekkür etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR