Almanya'nın eski Başbakanı yazdı, kitapta Türkiye de var: Son Şans

Almanya eski Başbakanı Schröder ile Schöllgen'in dünyanın ve Türkiye'nin durumunu analiz ettiği "Son Şans" kitabı Epsilon Yayınları'ndan çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2022 18:46 GÜNCELLEME 28.06.2022 18:46 KİTAP
Almanya'nın eski Başbakanı yazdı, kitapta Türkiye de var: Son Şans
Almanya'nın eski Başbakanı yazdı, kitapta Türkiye de var: Son Şans

Yeni bir dünya düzeni yaratmak gerçekten insanlığın “son şansı” mı? Türkiye’nin konumu ve durumu yeni dünya düzeninde ne derece kritik? Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder ve ünlü tarihçi Gregor Schöllgen’in kaleme aldığı Son Şans tüm bu sorulara yanıt arıyor. İnsanlığın günümüzdeki durumunu baştan sona akıcı bir anlatımla ortaya koyan Son Şans, Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı.

Batı egemenliğindeki eski dünya düzeni çöktü. Yeni güçler ise kendine bu düzende yer bulmaya çalışıyor. Bunlarla birlikte dünya; iklim değişikliği, kaynak kıtlığı, salgın hastalıklar ve terörizm gibi birçok sorun ve krizle uğraşıyor. Bu toplumsal ve küresel krizlerin sonuçları ise dikkat çekmekte. NATO’nun ve Avrupa Birliği’nin akıbeti, ülke başkanlarının diplomatik hamleleri, ülkeler arasındaki dostluk ve rekabet ilişkileriyle her şeyin seyrini değiştirebilen anlaşmalar gelecek için hem zaruri hem de tehlikeli. Türkiye’nin de tüm bu meseleler içindeki pozisyonu azımsanmayacak derecede önemli…

Usta bir tarihçi ve eski bir politikacının dünyanın durumunu birlikte analiz ettiği Son Şans, Gerhard Schröder’in politik deneyimiyle Gregor Schöllgen’in tarih bilgisini bir araya getiriyor. Yurtdışında büyük ilgi gören kitap Türkiye’de Epsilon logosu ve Aykut Cumbul’un çevirisiyle okurlarla buluşuyor. Baştan sona akıcı bir şekilde okunan Son Şans, insanlığın günümüzdeki durumunu anlamak isteyen okurlar için temeli sağlam bir kaynak.

Gerhard Schröder ve Gregor Schöllgen’in birlikte kaleme aldığı Son Şans: Neden Yeni Bir Dünya Düzenine İhtiyacımız Var?, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR