7 tenor ilk kez aynı sahnede buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, Antalya'da gerçekleştirilen "Yeniden Keşfet" etkinliği kapsamında Aspendos Antik Tiyatrosu'nda konser düzenlendi. Türkiye’nin en ünlü opera sanatçılarının aynı sahnede buluştuğu konser müzik ziyafeti yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2020 04:50 GÜNCELLEME 21.06.2020 04:50 KÜLTÜR
7 tenor ilk kez aynı sahnede buluştu
7 tenor ilk kez aynı sahnede buluştu

Devlet Opera ve Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen konseri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Türkiye'de görev yapan 50 büyükelçi, çok sayıda yabancı gazeteci ve davetliler izledi.

 

 

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadelesindeki normalleşme sürecinde sunacağı turizm hizmetlerinin anlatıldığı "Yeniden Keşfet" tanıtım etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilen konserde, orkestra şefliğini Ankara Devlet Opera ve Balesi'nden Antonio Pirolli yaptı.

Konserin sonunda büyükelçiler ve yabancı gazeteciler, sanatçıları ayakta alkışladı.

 

 


 

YORUMLAR 1
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın herhangi bir yerinde türk sanat müziği ya da türk halk müziği icra eden orkestra gördünüz mü? opera operet arya sanat oluyor da bizim sanatımız sanat olmuyor mu? hiç olmazsa kendi ülkemizdeki bir etkinlik !!!!!! için kendi sanatımızı kültürümüzü kullanın. batıya şirinlik yapacağınıza bizim sanat ve kültürümüzün kabulü için çalışma yapın. reis bu konuya da el atar inşallah yakında...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR