Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti!

Arabesk müzik yaptığı için büyük zorluklar yaşadığını belirten Orhan Gencebay, "Beni eleştirenler yıllar sonra özür diledi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2016 14:40 GÜNCELLEME 13.09.2016 15:17 Magazin
Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti!
Orhan Gencebay yıllar sonra itiraf etti!

Arabesk müzik yaptığı için büyük zorluklar yaşadığını belirten ünlü sanatçı Orhan Gencebay, "Beni eleştirenler yıllar sonra özür diledi." dedi.

Müziğe sevdalı olsa da "Plak tekliflerini reddediyordum, şarkıcı olmak istemiyordum." diyen Gencebay, müzik şirketi sahibi Mahmut Tezcan'la girdiği bir iddia sonucu sanat hayatına başladığını, "Mahmut Tezcan'a tavlada yenildim, sözümü tutup şarkıcı oldum." sözleriyle anlattı.

"ARABESK MÜZİK YAPIYORUM DİYE ELEŞTİRENLER ÖZÜR DİLEDİ"

Satış ve dinlenme rekorları kıran 'Bir Teselli Ver / Yorgun Gözler', 'Hor Görme Garibi', 'Hatasız Kul Olmaz' gibi albüm ve şarkıların hikayeleri anlatan Gencebay, o dönemde yaptığı müzikle ilgili yaşadığı zor zamanlara da değindi.

Müziğine bakışın değiştiğini söyleyen sanatçı, "Arabesk müzik yapıyorum diye eleştirenler yıllar sonra benden özür diledi." açıklamasında bulundu.

"OĞLUM OYUNCU OLUYOR"

Orhan Gencebay, bir müjde verdi “Oğlum Gökhan Gencebay oyuncu oluyor. Çok yetenekli. Dersler aldı. Ben de onayladım. Yakında güzel bir projede yer alacak”.

KAYNAK : ntv
YORUMLAR 1
  • muaz 7 yıl önce Şikayet Et
    biraz daha alçakgönüllü olabilseniz ama nerde . sigmud freud un psikanaliz adlı kitabındaki gibi artist anksiyetesi yaşıyor gibisiniz het gün her yerde her kamerada olmak zorunda mısınız ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR