Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikizlerinden ilk kare!

Dün ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya geldi. Gün boyu paylaşımda bulunmayan çiftin o güzel anlarına dair görüntüleri arkadaşları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2019 08:53 GÜNCELLEME 21.04.2019 08:55 Magazin
Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikizlerinden ilk kare!
Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikizlerinden ilk kare!

2016 yılında görkemli bir törenle evlenen Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya geldi. Çiftin o mutlu ve heyecanlı anlarına dair fotoğraflar bugün yayınlandı.

pelin akil

Melisa Kaygılaroğlu bir an olsun yakın arkadaşı Akil'in yalnız bırakmadı. Bunun yanı sıra yakın dostları ve ailesi hastaneden ayrılmadı.

melisa kaygılaroğlu

Akil, dün yaşadıklarını "Geldi cennet kokulularım. İnanılır gibi değil sizi kucağıma verdikleri anda hissettiklerim.. En özel teşekkür elimi 1 sn. bırakmayan ikizlerimin güzel yürekli babası, benim biriciğim, kocam, her bir şeyim Anıl Altan’a... Şu fotoğraflardaki tüm güzel insanlar, mesaj atan cevap yazamadığım ailem, arkadaşlarım ve bizden haber bekleyen siz güzel takipçilerim çok teşekkürler biz iyiyiz" sözleri ile anlattı. 

pelin akil

İKİZ KIZLARINA INSTAGRAM HESABI AÇMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ağır bir gribi atlatan ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan ile birlikte bir kafede baby shower partisi düzenledi.

Pelin ve Anıl

Akil'in Nisan ayında dünyaya gelecek olan ikizleri için Instagram hesabı açtığı gözlerden kaçmadı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR