Kurban Bayramı hakkında tweet atan Metin Uca sosyal medyada rezil oldu

Sunucu Metin Uca, mübarek Kurban Bayramı'nda gerçekleştirilen kurban ibadeti hakkında saçma sözlerin yazılı olduğu bir tweet attı. Uca'nın çirkinliğini sosyal medya fenomeni Ruling ortaya çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2019 10:42 GÜNCELLEME 14.08.2019 14:09 Magazin
Kurban Bayramı hakkında tweet atan Metin Uca sosyal medyada rezil oldu
Kurban Bayramı hakkında tweet atan Metin Uca sosyal medyada rezil oldu

Sunucu Metin Uca, Kurban ibadeti hakkında, kurban kesimi yapmayacağını ve yalnızca bağış yapacağını çirkin sözlerle duyurdu. Sosyal medya fenomeni Ruling, Uca'nın açıklamasının sahteliğini ortaya çıkardı.

Ruling, kebapçıya gidip et yiyen ve bu anlarını büyük bir iştahla Instagram hesabından paylaşan Uca'nın bu fotoğraf paylaşımlarını ve tweetini, 'Tamam Metin abi' şeklindeki alaysamalı ifadeyle ifşa etti.

İŞTE O PAYLAŞIM;

ruling metin uca

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Songül 4 yıl önce Şikayet Et
    Bağışlıycakmış...sanki bağışlayınca kesilmiycekmiymiş.......yediği etler saksıdamı yetişiyormuş acsba...birde eski uygarlık demezmi
    Cevapla
  • ülkem benim 4 yıl önce Şikayet Et
    cahil cuhela . sen kimsin de Allah'ın hükmüne laf atıyorsun be. lüks lokantalarda etleri mideye indirip sonrada kurbana laf atarsınız. İslam düşmanları düşmanımdır.
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet nedense topyekün kurban bayramında çok bi yardımsever oluyorlar. Tabiri caizse hepsinin birden yardımı geliyor. Yahu diğer günler çuvala mı girdi ? Yapın yapabildiğiniz kadar yardımınızı. Ama benim, bizim kurban bayramımıza ilişmeyin. Diğer günler Nusretin mekanında homini gırtlak sığır yersiniz, Kurban bayramı gelince hepiniz veceteryan ve yardımsever kesilirsiniz. İki yüzlü yobazlar.
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Zeka fakiri medya monky si
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür insanların (insan söz gelimi) çok sesi çıkmaya başladı... Özellikle ateistlerin, din düşmanlarının ve lgbt'lerin bunlar bu cesareti kimden alıyor..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR