Naim'in yapımcısı Mustafa Uslu'ya 'Çiçero' filmiyle ilgili kötü haber!

Yapımcı Mustafa Uslu'nun Ocak ayında vizyona giren filmi Çiçero, yargıya taşındı. Hikayesinin anlatıldığı Elyesa Bazna'nın kızları, kendilerinden izin alınmadığı gerekçesiyle Uslu'ya, 100 bin TL'lik dava açtılar.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2019 11:32 GÜNCELLEME 16.12.2019 14:08 Magazin
Naim'in yapımcısı Mustafa Uslu'ya 'Çiçero' filmiyle ilgili kötü haber!
Naim'in yapımcısı Mustafa Uslu'ya 'Çiçero' filmiyle ilgili kötü haber!

Daha önce Ayla ve Müslüm filmlerini çeken, şimdilerde ise Naim filmini seyirciyle buluşturan yapımcı Mustafa Uslu, Ocak ayında vizyona giren filmi Çiçero ile yeniden gündeme geldi. Nazi Almanya'sı döneminde casusluk yapan Elyesa (İlyas) Bazna’nın hayatını konu alan Çiçero, Bazna'nın kızları Nihal Faber, Zühal Bazna ve Hilal Binder tarafından davalık oldu.

çiçero filmi

Kızlar, Ocak ayından tam 11 ay sonra İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, kendilerinden herhangi bir iznin alınmadığını beyan ettiler. Dava dilekçesinde yer alan ifadede, “Elyesa Bazna’nın hayatı filme alınırken, kızlarından izin alınmamıştır. Üç kız kardeşin ‘Çiçero’ adlı filmden sonradan haberleri olmuştur. Filmde babalarının gerçek hikâyesi çarpıtılmış ve gerçekle var olmayan duygusal ilişkileri ön plana çıkarılmaya çalışılmıştır.” bilgilerine yer verildi.

elyesa bazna

Kızlar, kendilerinden izin almadan film çeken yapımcı Mustafa Uslu'dan 100 bin TL talep ettiler.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR