O dizi yayından kaldırıldı!

Yeni sezonu merakla beklenen Bodrum Masalı dizisi hakkında yayıncı kanal Kanal D'den flaş bir karar geldi. Dizi artık yayınlanmayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2017 11:25 GÜNCELLEME 11.08.2017 16:15 Medya
O dizi yayından kaldırıldı!
O dizi yayından kaldırıldı!

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Bodrum Masalı'nın yeni sezonunun ilk bölümü 15 Eylül'de yayına girecekti. Dizinin yapımcısı TMC ile Kanal D'nin dizi planlaması için yaptığı toplantıdan sürpriz bir sonuç çıktı. Son ana kadar yayınlanacağı beklenen dizi için yayından kaldırma kararı alındı.

Dizide Timuçin Esen ve Alperen Duymaz dışındaki başrol oyuncuları çeşitli sebeplerle diziden ayrıldığı duyurulmuştu. Bunun üzerine dizinin devam etmeyeceği konuşulmuş bunun üzerine yapım şirketi yeni bir oyuncu kadrosu oluşturulduğunu açıklamıştı.

YORUMLAR 4
  • Gülizar Bakı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok severek takip ettiğim bir dizi idi.Üzüldüm ...
    Cevapla
  • Haymanali 6 yıl önce Şikayet Et
    Boyle bi flimmi de warmis
    Cevapla
  • iyi olmus 6 yıl önce Şikayet Et
    sevval sami hiiic sevmedigim icin bu diziyi izlemedim.ayrica ben zaten kanal d yi seyretmiyorum.pinar altug sevval sam vb isimlerin hepsinin toplandigi kanal.gezici eylemci oyuncularin toplandigi kanal.aydin doganin himayesindeki oyuncular.kanal dyi izlemiyorum hiiic eksikligini hissetmiyorum.
    Cevapla
  • Burak Uslu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu malum kanalı reklam olmasın ismini vermeyelim. Uydu alıcısından sileli yıllar oldu. Gazeteleri tvleri radyoları yok farz ediyorum. Hainlerle aynı safta olunmaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR