Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında?

Kiralık Aşk dizisindeki Koray rolüyle geniş kitlelerce tanınan Onur Büyüktopçu kimdir? Son günlerde sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programıyla adından söz ettiren Onur Büyüktopçu kaç yaşında?

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2017 11:04 GÜNCELLEME 06.09.2017 11:25 Medya
Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında?
Onur Büyüktopçu kimdir? Kaç yaşında?

Geçen sezon yayın hayatına veda eden Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray rolüyle oldukça beğenilen ve tanınan Onur Büyüktopçu, yeni bir projeyle ekranlara geri döndü. Şimdilerde ise TV8'de ekrana gelmeye başlayan bir zamanların fenomen yarışma programı Yemekteyiz'in sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'nun biyografisi...

onur büyüktopçu yemekteyiz

Onur Büyüktopçu kimdir?

24 Nisan 1982 İstanbul doğumlu olan Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında aynı zamanda cast direktörü ve menajerlik de yapmaktadır. Oyunculuk eğitimini Londra'da "Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy"de alan ünlü oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2003 yılında almıştır. Ekran serüvenine bir zamanların fenomen dizisi Lise Defteri ile başlayan Büyüktopçu, dizide "Yusuf" karakterine hayat vermiştir.

Oyunculuğa film ve dizilerle devam eden Büyüktopçu; Fırtınalı Aşk,Doktorlar, Kavak Yelleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin adlı yapımlarda rol aldı. Son olarak Star TV'de ekrana gelen Kiralık Aşk dizisiyle gündeme gelen Onur Büyüktopçu, dizide canlandırdığı Koray karakteriyle adını duyurmuştur. Yarışma programı sunuculuğu ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu; TV8'de ekrana gelmeye başlayan Yemekteyiz adlı programı sunmaktadır.

YORUMLAR 1
  • İsmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İç pilavda doğru birdir yöresi yoktur içine badem değil dolmadık fıstık ve kesinlikle tarçın konur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR