Payitaht Abdülhamid 20.bölüm fragmanı! Payitaht Abdülhamid 19.son bölüm izle!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 19.bölümüyle yine seyirciyi ekrana kilitledi. Sarayda ve Payitaht'ta önü alınmaz düşman avı devam ederken; haremde de mücadeleler devam etmektedir. İşte, heyecan dolu Payitaht Abdülhamid son bölümün ardından yayınlanan ve merakla beklenen PAyitaht Abdülhamid 20. bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2017 10:14 GÜNCELLEME 13.10.2017 10:14 Medya
Payitaht Abdülhamid 20.bölüm fragmanı! Payitaht Abdülhamid 19.son bölüm izle!
Payitaht Abdülhamid 20.bölüm fragmanı! Payitaht Abdülhamid 19.son bölüm izle!

TRT1 ekranlarında yayınlanan, “Ulu Hakan” unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid 19.bölümü seyirci ile buluştu. Payitaht 19.bölümde macera tüm hızıyla devam ederken; Sultan Abdülhamid saraya misafir olan ajandan habersizdir. Murat ise, düşmanların peşinde tüm kahramanlığı ile mücadeleyi sürdürmektedir. Selim Paşa'nın gelişi haremde beklenmedik bir karmaşaya neden olurken; Hatice Sultan ve Kemalettin arasındaki aşk kötü bir sona doğru gidecektir. Babası Osman Paşa ve tüm harem onların aleyhinedir. Peki, nefes kesen son bölümün ardından, merakla beklenen Payitaht Abdülhamid 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 20.bölüm fragmanı

Payitaht Abdülhamid 20.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Akın Akınözü, Hakan Borav gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Payitaht "Abdülhamid" 20.bölüm 13 Ekim Cuma saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu? Payitaht Abdülhamid 19.bölüm özeti...

payitaht abdülhamid izle

Payitaht Abdülhamid 19. bölümünde; Sarayın içine sızan düşmanın Sultan Abdülhamid ile akılları durduracak ilginç anlaşmayı masaya yatırması, Sultan’a hazırlanan sinsi tuzak ve aksiyonu bol ajan avı heyecanı doruklara çıkartacak. Abdülhamid düşmanı olduğunu bilmeden Parvus’u Sarayında ağırlarken Murad, Söğütlü’yle birlikte peşlerindeki ajanları alt eder ve petrol haritasını Payitaht’a getirmeyi başarır. Ama daha işleri bitmemiştir. Payitaht’a yayılan ajanları yakalamak zorundadırlar. Murad, ajanların yerini bulmak için kitaplardaki şifreleri çözmeye çalışırken, karşına çıkan Ahsen’in güzelliğinden oldukça etkilenmiştir. Abdülhamid’in emriyle Saraya çağrılan Selim Paşa, sarayda dengelerin yeniden kurulmasına sebep olur.

payitaht abdülhamid 19 bölüm

Selim Paşa’nın gelişi, hem haremde, hem de mabeyinde tartışmalara yol açar. Mahmud Paşa Saraya geri dönmek ve gücüne tekrar kavuşmak için yeni bir oyunun içine girer. Seniha Sultan, oğlu için mecburen Mahmud Paşa'nın istediklerini yerine getirmektedir. Bu arada Bidar Sultan'la karşı kaşıya gelir, ama aynı zamanda hiç beklemediği de bir yandaş bulur... Abdülhamid düşmanlarının kendisine karşı harekete geçmek üzere ittifak yapacağı bilgisini alır ama toplantı yerleri meçhuldür. Parvus yandaşlarına Abdülhamid ve hilafeti bitirme yolunda görev dağılımı yaparken Murad yerlerini bulup, düşmanların maskesini düşürebilecek mi? Firuze annesinin intikamını almak için Sarayın koridorlarında bir yılan gibi süzülürken amacına ulaşabilecek mi? Ve Abdülhamid maskeli düşmanı Parvus’un tuzağına düşecek mi?

Payitaht Abdülhamid 19.bölüm izle!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR