Kurtlar Vadisi'nden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yolculuk! Ünlü oyuncunun şaşırtıcı değişimi

Bir zamanların en popüler ve büyük sükse yakalayan dizi projeleri arasına kazınan Kurtlar Vadisi'nde başrol üstlenen Oktay Kaynarca'nın yıllar içerisindeki değişimi şaşkına sürükledi. Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle büyük çıkış yakalayan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la kariyerinin zirvesine çıkan Oktay Kaynarca'nın son halini görenler ''Nereden nereye'' demekten kendini alıkoyamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2020 12:56 GÜNCELLEME 12.08.2020 13:15 MEDYA
Kurtlar Vadisi'nden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yolculuk! Ünlü oyuncunun şaşırtıcı değişimi
Kurtlar Vadisi'nden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yolculuk! Ünlü oyuncunun şaşırtıcı değişimi

Uzun yıllar evvel televizyon dünyasına bambaşka bir soluk kazandıran mafya temalı dizi projesi Kurtlar Vadisi'nin zengin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve yetenekli isimler yer almaktaydı. Şu anki dönemde bile çeşitli gelişmelerle adından söz ettirmeye devam eden Kurtlar Vadisi yapımının geniş bir kitlenin büyük bir ilgiyle yakın takip altına aldığı oyuncuların başını çeken isimler arasında Oktay Kaynarca da bulunuyor. Hiç şüphesiz oyunculuk yeteneğini sergileme fırsatı bulduğu ve kariyerinde yükselişe geçtiği Kurtlar Vadisi'ndeki Süleyman Çakır karakteriyle milyonlarca kişinin beğenisini kazanmayı başardı.

 

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak dev hamle! Türkiye'de Netflix'i bitirmek için harekete geçti..

Hatta şimdiki zamanda bile hala aynı tazeliğiyle izlenmeye devam eden Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri öyle çok benimsenmişti ki, dizide rol icabı hayatını kaybettiğinde izleyici kitlesi gerçek hayatta kendisi için cenaze namazı kılınıp herkese helva dağıtılarak gazetelere başsağlığı ilanı verilmişti. İşte, şimdilerde oyuncu kadrosunda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle kariyerinin altın çağını yaşayan Oktay Kaynarca hakkında bilinmeyen ayrıntılar ve yıllar içerisindeki değişimi...

 

Survivor zafer sevincinin tadını çıkaran Cemal Can, ödülle ne yapacak? Söyledikleri şaşırttı!

MasterChef Türkiye jürisinden yayında vurucu sözler! Yarışmacı bu sefer sert kayaya çarptı...

KURTLAR VADİSİ'NİN SÜLEYMAN ÇAKIR'I OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteriyle izleyici kitlesinin sevgisini ve takdirini kazanan Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya'da dünyaya gelmiştir.

Babası Malatya’lı, annesi de Elazığlı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Oktay Kaynarca, gerek babasının gerekse annesinin Almanya’da çalışma hayatını sürdürmelerinden ötürü Üsküdar’da ikamet eden anneannesiyle beraber kalmıştır.

"Suyun Öte Yanı" adlı beyaz perde yapımında yer alarak ilk defa sinema tecrübesi yaşayan Oktay Kaynarca, 2003 senesinde ekran macerasındaki yerini alan Kurtlar Vadisi adlı dizi projesinde Süleyman Çakır rolüne hayat vermesinin ardından akıllarda kalıcı bir iz bırakan karakter haline gelmiştir.

süleyman çakır

Lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü 1991 tarihinde bitirip mezun olmasının akabinde 1990 ve 1997 seneleri arasında da birçok kanalda yarışma - eğlence programlarının sunumunu gerçekleştirmiştir.

kurtlar vadisi

Konservatuvar eğitimi döneminde ise TRT ekranlarının pek çok dizi projesinde oyunculuk yeteneğini ortaya koyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Oktay Kaynarca, tiyatroculuk kariyerinde ilk kez Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özak'ın "Duvarların Ötesi" adlı yapımda seyircisine unutulmaz anlar yaşatmıştır.

oktay kaynarca eski hali

YORUMLAR 2
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıyıkları ağzının içine giriyor, nasıl yemek yiyor yahu ayıptır, günahtır.
    Cevapla
  • Murat Aldemir 3 yıl önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca efsane bir oyuncu dur hiçbir zaman da başırıdan vaç geçmemiştir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR