Kim Milyoner Olmak İster'de bütün dikkatleri üzerine çeken soru! Cevabı şaşırttı...

Her hafta gerek stüdyodaki gerekse ekran başındaki seyircisini sürprizlerle dolu sorularıyla ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında beklenenin çok dışında bir olay gelişti. Yeni yayın döneminde sunuculuk koltuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun devraldığı Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen ''Sivaslı'' sorusunun doğru yanıtı pek çok kişiyi şaşkına döndürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2020 09:47 GÜNCELLEME 07.03.2020 09:47 MEDYA
Kim Milyoner Olmak İster'de bütün dikkatleri üzerine çeken soru! Cevabı şaşırttı...
Kim Milyoner Olmak İster'de bütün dikkatleri üzerine çeken soru! Cevabı şaşırttı...

Birbirinden enteresan sorularla izleyici kitlesinin ufkunu açan ve genel - kültür düzeyini yükselten yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster bu hafta da şaşırtmaya devam etti. Her Pazartesi akşamı büyükten küçüğe seyircisini ekran başına kilitlemeye ve tüm dikkatleri üzerinde toplamaya aralıksız devam eden Kim Milyoner Olmak İster'in 872.bölümüne katılan yarışma kişiye sorulan ''Sivaslı'' sorusunun yanıtı internet ortamında en çok arananlar listesine girdi.

 

 

15.000 TL'lik baraj sorusunu doğru yanıtlayan yarışmacıya yöneltilen toplamda 30 bin TL değerine sahip ''Sivaslı'' sorusu başta kendisi olmak üzere ekran başındaki izleyenlere ve stüdyodaki seyircileri epey düşündürdü. Ufacık bir detayı atlayarak ters köşe olan pek çok kişi yanlış yanıtı verirken, yarışmacı da doğru yanıtı bulmak konusunda bir hayli güçlük çekip ilk olarak ''%50'' ve son olarak ise ''Çift Cevap'' jokerini üst üste kullanıp sorunun doğru yanıtına ulaşabildi.

İşte, Kim Milyoner Olmak İster'de çoğu kişinin yanlışa düştüğü o soru ve doğru yanıtı...

 

 

SORU: "Nüfus cüzdanının doğum yeri kısmında 'Sivaslı' yazan birinin memleketi hangi coğrafi bölgenin sınırları içerisindedir?

ŞIKLAR: A) Ege

B) İç Anadolu

C) Karadeniz

D) Doğu Anadolu

DOĞRU CEVAP: A) EGE

YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Torpare Sevil 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivaslı Uşak ilinin bir ilçesidir.O bölgede bulunmayan biri bilemez.Sivaslı'ya komşu Eşme ilçesinde 4 yıl yaşadım.O nedenle bildim.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivaslı ilçesini bilmeyen soruyu yapamaz. Ben yeni öğrendim.
    Cevapla
  • Teştikli 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğum yeri farklı memleket farklı olabiliyor bu soru yanlış örneğin ben Giresun luyum oğlumun doğum yeri fatih ancak memleket Giresun nasıl olacak bu iş
    Cevapla
  • Tahsin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ben manisalıyım. Hiç doğum yerinde Manisa lı diye yazar mı. Yada yozgatlı. Azcık mantıklı düşünün. Gayet güzel soruydu. Uşağın sivaslı ilçesi var. Elbette böyle olacak
    Cevapla
  • Alparslan27 4 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya nın başkenti, Brezilya olamaz mı? :)
    Cevapla
  • src 4 yıl önce Şikayet Et
    şaşırtmaçlı soru:)
    Cevapla
  • dssdsd 4 yıl önce Şikayet Et
    şaka yapıyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR