Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm bugün yayına girecek mi: Müge Anlı 1 Haziran'da var mı?

Küresel tehdit unsuru haline gelen Korona Virüsü için geliştirilen tedbir nedeniyle bir süredir ekran serüvenine ara vermek durumunda kalan Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Etki alanını genişleten salgından ötürü son günlerde tekrar bölümleri ile izleyici kitlesini ağırlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölüm yayınlanma tarihi açıklandı!

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 09:58 GÜNCELLEME 01.06.2020 15:04 MEDYA
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm bugün yayına girecek mi: Müge Anlı 1 Haziran'da var mı?
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm bugün yayına girecek mi: Müge Anlı 1 Haziran'da var mı?

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında yayın macerasına devam ederek kayıp, ölüm ve suç gibi vakaların perde arkasını aydınlatan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölüm çekimlerini durdurmak mecburiyetinde kalmıştı. Korona Virüsü salgını yüzünden hayati risk boyutunun yükselmesi nedeniyle çekimleri iptal edilerek yayını sekteye uğrayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, eski bölümleriyle seyircisinin karşısına geçiyordu. 

 

Salgından korunmak adına gerekli tüm tedbirleri elden bırakmayıp geçici bir süreliğine ekranlardan uzak kalması nedeniyle sıklıkla yöneltilen ''Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak?'' şeklinde akıllarda oluşan soru işaretlerini giderecek müjdeli haber nihayet geldi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yayıncı kuruluş tarafından alınan sürpriz karar doğrultusunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Ramazan Bayramı’nın akabinde 1 Haziran Pazartesi tarihinde yepyeni konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına geçerek yayına kaldığı yerden devam ediyor.

 

Haftalar evvel Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni bölüm yayın tarihi hakkında izleyicisini yakından ilgilendiren açıklamalar gerçekleştiren sununucu Müge Anlı, Korona Virüsü’ne yönelik alınan tedbirlerin gevşetilip koşulların elverişli duruma gelmesiyle beraber programa başlayacağını önceden belirtmişti.

MÜGE ANLI: ''PROGRAMI SONA ERDİRMEK ZORUNDAYDIK...''

Müge Anlı; "İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım" şeklinde ifadeler yer vermişti.

YORUMLAR 3
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    keşke hiç başlamasa, bir de müjde diye haber yapmışsın admin
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne müjde, gözümüz yollarda kaldı
    Cevapla
  • vatadaş rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tür programların kaldırılmasını umuyor ve bekliyoruz toplumun geneline hitap etmediği gibi yanlış mesajlar içeriyor kontrolü güç subliminal mesajların yayılımına imkan veriyor kalkması daha hayırlı olurdu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR