Sefirin Kız 16.bölüm fragmanı: Yüzüne kapıları tek tek kapatıyor! Umut ışığı sönüyor...

Televizyon ekranlarında toplamda 15 bölümdür izleyici kitlesini sürpriz sahneleriyle ağırlayan Sefirin Kızı dizisiyle ilgili müjdeli gelişmeler yaşanıyor. Yayına giren her bölümü ayrı heyecana sahne olan Sefirin Kızı projesinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler sete yeniden dönüş yapmak üzere yola çıkmıştı. Yeni bölümünü bekleyişe koyulanlar için yayın tarihi açıklanırken Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2020 09:32 GÜNCELLEME 15.06.2020 09:33 MEDYA
Sefirin Kız 16.bölüm fragmanı: Yüzüne kapıları tek tek kapatıyor! Umut ışığı sönüyor...
Sefirin Kız 16.bölüm fragmanı: Yüzüne kapıları tek tek kapatıyor! Umut ışığı sönüyor...

Ekran yolculuğuna atıldığı ilk günden itibaren başarılı bir çıkışa imza atarak dizi tutkunlarından önemli ölçüde destek gören Sefirin Kızı dizisine dair seyircisinin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanıyor. Şimdiye kadar 15 bölüm yayınlanarak her hafta reyting sıralamasında ön plana çıkan Sefirin Kızı dizisi etkisini geniş çapta hissettiren Korona Virüsü salgınından ötürü yayın maratonuna geçici bir süreliğine ara vermişti. 15 Haziran Pazartesi tarihinde televizyon ekranlarına dönüş yaparak yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek olan Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanında; ''Ölürüm de tövbemi bozmam!'' diyen Nare'nin sözlerine karşılık Sancar'ın, ''Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum...'' şeklinde yanıt vermesi dikkat çeken detaylar arasındaki yerini alıyor.

SEFİRİN KIZI 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

30 Mart Perşembe tarihinde televizyonda yayına giren 15.bölümü ile izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşatan Sefirin Kızı dizisi tekrardan ekran serüvenine kaldığı yerden devam edip sezon finali yapmaya hazırlanırken, ekipte adı geçen ünlü oyuncu Bülent Şakrak sete dönüş yapmak için yola çıktı.

 

 

Bülent Şakrak, yeni bölüm çekimlerinde bulunmak üzere Sefirin Kızı dizisi setinin yer aldığı Muğla’ya dönmek için hazırlanırken, kendisi gibi oyuncu Ceyda Düvenci ise duygu dolu sözlerle eşini uğurlamayı ihmal etmedi. Sosyal medya platformu Instagram aracılığıyla gönderi yayınlayan Ceyda Düvenci, sete çıkacak eşi Bülent Şakrak’a şunları yazdı:

''Seni seviyorum sevgilim. Hayırlı işlerin olsun… bu hafta seni özleme haftası bana… sağlıkla git, sağlıkla gel…''

Beyaz Show, ekran macerasına başlayacak mı: Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran açıklama!

Bülent Şakrak da eşi Ceyda Düvenci'nin beğeni ve yorum yağmuruna tutulan uğurlamasına kayıtsız kalmayarak, gerçekleştirdiği paylaşımın hemen altına ''kalp emojisi'' koyarak yanıt verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki Oktay Kaynarca için bardağı taşıran son damla! 'Bağıran...'

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Korona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında çekimleri iptal edilen ve şimdilerde sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin yeni bölümleri ise merak ve heyecan içerisinde beklenirken, yeni bölüm tarihi noktasında yapımcı kanadında resmi bir açıklama yapılarak 15 Haziran'da başlayacağı duyuruldu.

Bununla beraber Mayıs ayı içerisinde 4 (dört) bölüm daha çekilmasının ardından Sefirin Kızı dizisi sezon finali yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Mucize Doktor'un ilgi gören ismi Taner Ölmez yapımcıları hedef aldı: 'Can sıkıcı hale geldi!'

YORUMLAR 3
  • Esengul 3 yıl önce Şikayet Et
    Sefirin kızı bir an evvel baslasin
    Cevapla
  • Güllü yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Seferin kızı başlasınnn
    Cevapla
  • Gullu yılız 3 yıl önce Şikayet Et
    Seferın kızı ayın sekızınde baslasın cok ozledık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR