Kuruluş Osman'da önümüzdeki dönem büyük sürprizle karşılacaksınız! Kadroya geleceği belli oldu!

Tarihsel metinlerde Osman Gazi'nin fetihlerini gerçekleştirmeye başladığı sırada yanında Turgut Alp'in de bulunması üzerine Kuruluş Osman dizisinde yer alacağı ihtimalini kuvvetlendirdi. Diğer taraftan ilerleyen zamanlarda Ertuğrul bey karakterinin Kuruluş Osman dizisine geri döneceği belli olurken, yeni sezonda yaşlılığını oynayacak ismin de Ediz Hun olarak açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2020 08:43 GÜNCELLEME 05.07.2020 08:43 MEDYA
Kuruluş Osman'da önümüzdeki dönem büyük sürprizle karşılacaksınız! Kadroya geleceği belli oldu!
Kuruluş Osman'da önümüzdeki dönem büyük sürprizle karşılacaksınız! Kadroya geleceği belli oldu!

Her ne kadar geçtiğimiz hafta sezon finali yapmış olsa da kemikleşmiş yapıdaki izleyicisi tarafından gelişmelerin halen pür dikkat takip altına alındığı Kuruluş Osman'la ilgili en yeni haberler gelmeye son sürat devam ediyor. Önümüzdeki sezonda hangi oyuncu isimlerin ne gibi roller üstlenerek Kuruluş Osman dizisine transfer olacağı konusundaki bekleyiş hız kesmeden devam ederken, seyircisi tarihsel metinleri baz alarak çıkarımlarda bulunmaya başladı.

 

Acun Ilıcalı için hiç hesapta olmayan gelişme: Artık kariyerini sonlandırma kararı aldı!

Öte yandan Diriliş Ertuğrul dizisinde üstlendiği Ertuğrul Gazi karakteriyle hafızalarda kalıcı bir bırakan Engin Altan Düzyatan'ın yeni sezonda Kuruluş Osman'da yer alması için sosyal platformu geniş çapta çağrı yapılsa da bekledikleri gibi olmadı. Alınan bilgiler doğrultusunda, Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını oynayacak oyuncu ismin kim olacağı konusu netlik kazanıp Yeşilçam filmleriyle yakından tanıdığımız usta oyuncu Ediz Hun'un eklendiğinin bilgisine ulaşıldı. 

 

Kuruluş Osman'ın haftaya yeni bölümü olacak mı: Kuruluş Osman yeni sezonu ile ne zaman dönecek?

Tüm bunların yanı sıra izleyici kitlesinin aklında soru işareti bırakan bir diğer husus ise, yükselişini her geçen gün katlanarak artıran Kuruluş Osman yapımına Turgut Alp karakterinin dahil edilip edilmeyeceğiydi. Yapımcısı tarafından, Osman bey'in toprakları fethedip kendi nüfuzuna geçireceği sırada yanında en büyük destekçilerinden biri olan Turgut Alp'in Kuruluş Osman ekibine girip girmeyeceği noktasında şu an için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

O Ses Türkiye jürisi Murat Boz alıp başını giden iddialar karşısında sonunda suskunluğunu bozdu

KURULUŞ OSMAN’DA ERTUĞRUL GAZİ’Kİ KİMİN OYNACAĞI BELLİ OLDU!

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Yeşilçam sinemasında uzun yıllar boyunca aktörlük yapan Ediz Hun katıldı. Seneler sonra ilk defa bir projede kamera karşısına geçecek olan Ediz Hun dizide sıklıkla isminden söz edilen fakat hiç yüzü gösterilmeyen Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığı rolünü üstlenecek. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Burak Özçivit'in oynadığı Osman Gazi karakteri, Ediz Hun'un rol alacağı babası Ertuğrul Gazi'yi Konya'da ziyaret edip kendisinden nasihatler alacak.

YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Engin altanin gelmiyecegi kesinlesince diziyi seyretmeyi birakdim. bamsi ve selcan hatun olmasa diziyi bu kadarda seyretmezdim. senarist siradan senaryo yaziyor. cok yazik.
    Cevapla
  • Atakan. 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha ben hergün ikinci defa ertuğrula bakıyorum osman hiç zevk vermiyo bakarken sıkılıyordum şimdi bırktım.
    Cevapla
  • Esy0435 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde Diriliş Ertuğrul nerde Kuruluş Osman. Olmamış Mehmet bey. Büyük hayal kırıklığı yarattı dizi.
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Burak ozçivit i seçmek le en büyük hata yapıldı şimdi de Ediz hun filim iyice dibe vuracak
    Cevapla
  • İbrahim bedir 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz ertuğrul rolünde oynayan engin Altan beyi yeniden istiyoruz Türk sinemasının en büyük oyuncusu diyebilirim Turgut alp ve bamsi lütfen rica ediyoruz
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gec bile kalindi. Sorumlular utansin. Dunyanin her yerinde Ertugrul sevenlerini hayal kirikligina ugrattilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR