Rize'yi görünce yeniden doğmuş gibi hisseden oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu hayallerden bahsetti

Toplumsal farkındalığı artıracak çalışmalar gerçekleştiren ve şimdilerde yardımseverliği ile ön plana çıkarak hız kesmeden faaliyetlerine devam eden Gamze Özçelik, rotasını bu yaz Rize’ye çevirdi. Rize’nin eşi benzeri bulunmayan güzelliklerine hayran kaldığının özellikle altını çizen Gamze Özçelik, boş araziye köy evi yaptırma hayalini en içten duygularıyla anlatarak gündeme oturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2020 11:48 GÜNCELLEME 09.07.2020 11:49 MEDYA
Rize'yi görünce yeniden doğmuş gibi hisseden oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu hayallerden bahsetti
Rize'yi görünce yeniden doğmuş gibi hisseden oyuncu Gamze Özçelik, kurduğu hayallerden bahsetti

Rize’nin yemyeşil dokusuna ve bol oksijenli havasına mest olduğunu vurgulayan Gamze Özçelik, son dönemlerde yardıma ihtiyacı olan insanlara kucak açan projeleriyle ilgi odağı haline gelmişti. Destek bekleyen pek çok aile için umut ışığı olup yüzündeki sıcak bir tebessümün de sebebi olan Gamze Özçelik, Rize’de ev almayı düşündüğünü sevenleriyle paylaşarak bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Rize bölgesinde bulunan yayla, vadi ve şelale gibi alanları ziyarette bulunan Gamze Özçelik, gezdiği bahçedeki yeşilliğin tam ortasındaki yeri parmağı ile işaret edip 'Buraya çok güzel ev olur' şeklinde ifadelere yer vererek duygularını hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

Kuruluş Osman yapımcısından hayran bırakan türkü! Klip sosyal medyaya damgasını vurdu...

 

''Sanırım öldüm, cennette uyandım doğru söyleyin’’ diyerek doğal güzelliklerine mest olduğunu gözler önüne seren ve şimdilerde Umuda Koşanlar Derneği’ni kuruculuğunu üstlenen Gamze Özçelik, Ya Rabb’im sen yeryüzünde böyle güzellikler yarattıysan, senin cennetin nasıldır?'' sözleriyle ne denli hayranlık duyduğunu açıkça ortaya koydu.

''NE ZAMAN YEŞİLLİKLER İÇİNDE BOŞ BİR ARAZİ GÖRSEM...''

Afrika'da mescit yaptırmasıyla yeniden gönülleri fetheden gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki hayır işleriyle yakından ilgilenen Gamze Özçelik, “Yakınlarım bilirler, belki küçüklüğümde kalabalık ve doğal bir ortamda büyümüş olmaya duyduğum özlemden, belki çok fazla yerinden ve yurdundan edilmiş canı görmek nasip olduğundan, ne zaman yeşillikler içinde boş bir arazi görsem, oraya ev/yuva yapma hayali kurarım. Allah nasip etti Umuda Koşanlar Derneği olarak Afrika ve Arakan mülteci kamplarında evler, Suriye’de çadır kentler yapma fırsatı bulduk.

Kadın dizisiyle yıldızı parlayan Seray Kaya yürekleri sızlattı! Yaşam savaşını kaybetti...

''OKUL, YETİMHANE, SAĞLIK OCAĞI PROJELERİMİZ VAR!''

Şu an devam eden mescid inşaatlarımız, çalışması tamamlanmış inşaata geçilmek üzere olan okul, yetimhane, sağlık ocağı projelerimiz var. Bu kadar yalnızlığa itildiğimiz ve güvenmeyi unuttuğumuz bu zamanda, insanın ailem dediği canlarla bir çatısının olması, birbirine yoldaş olabilmesi, hayatı iyisi ve kötüsüyle paylaşabilmesi kadar güzel çok az şey var bence.” sözlerini kaydetti.

Kuruluş Osman oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun eski görüntüsünden eser kalmadı: Nereden nereye!

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Erdall 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH HERKESE HİDAYET VERSİN. Çok şükür ki gamze hanım bulmuş.
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadını hiç bir şekilde samimi bulmuyorum görürüz bir kaç sene sonra...
    Cevapla
  • fth 3 yıl önce Şikayet Et
    istediğini düşünebilirsin ama bu durum seni ilgilendirmez ya düşündüğün gibi değilde gerçekten göründüğü gibiyse o zaman allah sana bunu sormaz mı niye kul hakkına girdin demez mi?
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 3 yıl önce Şikayet Et
    dediğin çıkınca çokmu mutlu olucaksın kul hakkına giriyorsunuz sizene yahu
    Cevapla
  • repçi 3 yıl önce Şikayet Et
    bende hic samimi bulmuyorum sagopa gibi mi olacak
    Cevapla
  • Menevşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kendinden bilir işi. Sözüm ona kapalı, yüzü boyadan geçilmeyen, iç çamaşırı ortada olanlara bir bak, birde gamze hanıma bir bakta ondan sonra eleştir.
    Cevapla
  • Murat Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun samimiyetini Allah bilir karşılığını da verir, Ama senin girdigin kül hakkının karşılığını nasıl vereceksin sen onu düşün.
    Cevapla
  • lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    kadının samimiyetini Alah bilir herkesinkini olduğu gibi ...ama senin durumun aşikar yazık sana...
    Cevapla
  • pikoleyte 3 yıl önce Şikayet Et
    allah hidayetını nasıp eylemiş.inşallah böyle devam eder.
    Cevapla
  • Müşerref Özçelik 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • bay e 3 yıl önce Şikayet Et
    Gamze hanim Allah sizin tum hayırlarınizi bu dunyaniz ve ahiretiniz için hayra kılsın bataklıkta açan ve misler gibi iyilik yapan bu çiçek insana Allah rahmetini yağmur gibi yağdırsın
    Cevapla
  • akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR