Acun Ilıcalı, kendi platformu ile kalıpları ezip geçecek! İzleyicilerin yüzünü güldürecek haber

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı hakkında medya gündeminde hakkında ileri sürülen iddialar doğrultusunda, yeni bir atılım gerçekleştirerek platform kuracağı konuşulmaya başlandı. Birbirinden farklı girişim planlarıyla son dönemlerin göz çarpan isimlerinden Acun Ilıcalı'nın yeni platformunun ayrıntıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2020 10:56 GÜNCELLEME 14.08.2020 10:56 MEDYA
Acun Ilıcalı, kendi platformu ile kalıpları ezip geçecek! İzleyicilerin yüzünü güldürecek haber
Acun Ilıcalı, kendi platformu ile kalıpları ezip geçecek! İzleyicilerin yüzünü güldürecek haber

Televizyon dizi projeleri ve program yapımlarının yanı sıra şimdilerde resmen satın alarak hisse sahibi olduğu Fortuna Sittard isimli futbol kulübüyle geniş çapta yankı uyandıran Acun Ilıcalı'ya yönelik çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Uzun yıllardır sahipliğini üstlenerek pek çok başarılı çalışmalarda imzasını taşıyan Acun Ilıcalı'nın yeni bir platform kurabilmek adına hazırlık sürecine giriştiği söz edilmeye başlandı. 

 

Acun Ilıcalı’dan ortalığı hareketlendirecek Survivor itirafı geldi: Gerçekleri tek tek anlattı!

Ortaya atılan iddialar doğrultusunda ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Netflix benzeri bir platform ile izleyici kitlesinin karşısına geçebilmek adına şimdiden resmi kurumlar ile masaya oturduğunun bilgisine ulaşıldı. 2013 senesinde MNG Holding’in patronu olan Mehmet Nazif Günal ile anlaşma gerçekleştirip el sıkışarak TV8 kanalını satın alan Acun Ilıcalı, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayarak resmi kurumlara başvuru işleminde bulunduğu iddiası ileri sürüldü.

 

Barbaros'la yoluna devam edecek Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı görenleri hayran bıraktı!

Netflix'in sansür vakasıyla gündemdeki yerini almasının akabinde faaliyete geçen Ilıcalı, kurmayı hedeflediği yeni platformu için Turizm ve Kültür Bakanlığı dahil resmi kurumlara gerekli başvurulara yaptığı öğrenildi. Onay verilmesi durumunda planlamış olduğu işlerini hızlandıracak olan Acun Ilıcalı tüm hızıyla çalışmalara koyulacak.

MasterChef Türkiye jüri üyesi yarışmacıya ateş püskürdü! Yaptığının bedelini çok ağır ödedi

Haber Global'a konuşan Acun Ilıcalı'nın yakın kaynakları, kurulacak dijital TV platformunun konsept olarak ''Netflix ve BluTV'den'' herhangi bir farkının olmayacağını belirtirken, ağırlıklı olarak yeni yapılacak yarışmalara odaklanacağını vurguladı. Tüm bunların yanı sıra dijital platformda yarışmaların dışında orijinal dizi ve filmler de yer alacak.

Kaynaklar, platformun Cem Yılmaz'a özel orijinal film yaptıracağını ifade ederken; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan oluşan 3 Adam da platforma özel orijinal film yapacakları dile getirildi. Acun Ilıcalı'nın yeni kurmaya hazırlandığı platformun bütçesi ise şu an için henüz belli olmadı.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Naci Altun 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk insanı okadar boş konuşuyor. Eleştiri yapanlar siz hayatınızda hiç film çektinizmi? Bu arz talep meselesi. Sizin kafanıza silah mı dayıyorlar Acun'un programlarını izleyin diye. Beğenmezsen iz izlemesini. Kumanda sizin elinizde.
    Cevapla
  • nedime 3 yıl önce Şikayet Et
    bu çekememezlik neden eğer bir insan başarılı işler yapıyorsa alkışlayın insanlığın gereği budur.
    Cevapla
  • Akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    Neftlix in yapamadığını yerli adı altında acuna yaptıracaklar biz de ooo yerli program destek verelim diye değerlerimizden ,ahlakımızdan farkında olmadan benliğimizden ödün verecez ...
    Cevapla
  • türbedar 3 yıl önce Şikayet Et
    yemez, o kadar da değil,,,
    Cevapla
  • mişmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakip olma ayağına zaten kültürel ve ahlaki olarak zehirlediği gençlerimizi, geleceğimizi iyice çığrından çıkarmak için yapıyorsa ve bizim gençlik, kültür ve aile bakanlıklarımız uyuyorsa buna ne diyebilirim ki.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Netflix paralı. Bunun programları tvde sabah akşam dönüyor. Netflixten yüz kat daha zararlı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR