Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği Uyanış: Büyük Selçuklu’'nun 3. tanıtım fragmanı yayınlandı: “Sen cihanda saltanat sürersin lakin ben senin gönlünde saltanat sürerim ki, o bin cihana bedeldir...''

YİNE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Tüm zamanların en yüksek izlenen tarihi dizilerine imza atan TRT, bu sezon büyük yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu’yu ekrana getirmeye hazırlanıyor. 28 Eylül Pazartesi izleyiciyle buluşacak diziyle ilgili yayınlanan yeni tanıtım yine büyük ilgi gördü.

Eşsiz bir medeniyetin inşa edildiği dönemi yansıtan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çekecek. Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan ve etkileyici detaylara yer verilen dizinin yeni tanıtımı ise izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Seyirci karşısına çıkmaya gün sayan dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, Nik Xhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • gurbetci 22.09.2020 16:13
    cok güzel ABd ve baskalarinin filmi yerine kendi tarihimiz olan güzel yapimlar dilegi ile basarilar dilerim, dort gozle bekliyoruz hayirli olsun derim
  • alara 21.09.2020 14:21
    bu tür tarihi dizileri yok şurası uymamış burası uymamış diye eleştirenlerede gülüyorum, yahu belgeselmi bu , tarihten esinlenmiş dizi zevkle izleyeceksin, ha bu dizilerin bir iyi yanı daha var merak uyandırıyor tarihe ve gerçekleride okuyarak öğreniyorsun
  • abdüssamed 20.09.2020 23:03
    yok tarihe uymamis yok kostüm söyle yok bilmem ne, ya gidin, elin gavuru yaptigi zaman binbir yalan katiyor, örnek Dracula filmi, daha Fatih sultan mehmet Istanbulu feth etmeden öldürülüyor filimde. Dirilis ertugrul ve sulcuklu gibi olan filimler bir baslangic, öyle fazla hata aramayin, izlersin yada izlemessin, yada gider Tarihte hic olmamis olaylarin filimlerini izlersin.
  • Gökhan 20.09.2020 16:57
    Tarihi film yapıp tarihe uymamak. Deniz ve Şelçuklu ların ilk yılları. ilginç olacak.
  • Egeliden 20.09.2020 14:39
    Bu " diriliş-yükseliş" filmlerini "muhteşem yüzyıl" ı seyretmediğim gibi hiç seyretmedim,seyretmiyeceğim.. bir kaç ya Allah demekle bismillah çekmekle tarihimizi asıl tarihimize ecdadımıza yön veren yoğuran ruhumuzu asla yansıtmıyor bu filmler..500- 1000 sene önceki atalarımızın dedelerimizin ninelerimizin üstün ahlakını,faziletini,dürüstlüğünü islam güneşinden aldıkları ve ruhlarına bedenlerine işledikleri güzellikleri yeni nesillere aktarmıyor bu filmler..Bağıran çağıran sinirli adamlar,ayak oyunları saray entrikaları,taht kavgaları..hepsi bu...değil aslında..
Daha fazla yorum görüntüle