Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı: ''Babama ne yaptığını söyleyecek bana, hemen şimdi!''

Gerek oyuncuların yüksek performansı gerekse yüreklere ilmek ilmek işleyen olay örgüsüyle her bölümü yakın mercek altına alınan Masumlar Apartmanı sosyal platformun gündemine tekrardan yerleşmeyi başardı. Masumlar Apartmanı son bölümde kardeşlerin geçmiş dönemde maruz kaldığı travmanın etkileri hissedilmeye devam ederken özellikle küvet sahnesi izleyici kitlesini derinden etkiledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2020 07:44 GÜNCELLEME 26.10.2020 07:44 MEDYA
Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı: ''Babama ne yaptığını söyleyecek bana, hemen şimdi!''
Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı: ''Babama ne yaptığını söyleyecek bana, hemen şimdi!''

Birbirini takip eden olaylar zincirinin etkileyici bir üslupla gözler önüne serildiği Masumlar Apartmanı son bölümde; Fırsattan istifade etmeye çalışan Haluk, İnci ve Han'ın evliliğini önemli bir koz olarak kullanıp borç yükünü bir an önce üzerinden atmak için harekete geçerken, İnci ise Han'ın daha önce hiç görmediği yönlerine tanıklık etmeye başlayınca şaşkınlığını gizleyemez. Masumlar Apartmanı son bölümde; Tüm zorlayıcı koşullara ve kısıtlamalara rağmen arkadaşlık ilişkilerini sürdürmek noktasında gayret sarf eden Neriman ve Efe, Safiye'nin radarına takılması üzerine gerilimin şiddeti gittikçe yükselirken, kardeşi Neriman'ı güç bir duruma sürükleyen Safiye'nin hızını alamayıp onu okul eşyaları ve kitapları ile beraber küvete soktuğu sahne sosyal mecrada çok konuşuldu.

Kuruluş Osman 31.bölüm fragmanı: Tehlike boyutu katlanarak artıyor! İşin altından kalkacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.bölüm fragmanı: Olay çıkış! 'Bir gecede saldırıp bitireceğiz'

 

Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı sorgulaması yürütülmeye başlarken TRT1 kanalında ekrana taşınan son bölümünde, Gülben, kendini kaybetmiş bir vaziyette tüm kuvvetini kullanarak bağrış çağrış Neriman'ı yıkamaya koyulan Safiye'nin yaptıklarını görür görmez hafızasında geçmişte yaşadığı kötü olayların canlanması çarpıcı bir şekilde yansıtıldı. Ablasının söylediklerinin dışına çıkmayan ve her davranışını anlayışla karşılayıp uyum göstermeye çalışan Gülben'in bir ilke imza atarak gördüğü tabloya daha fazla dayanamayıp Safiye'ye resmen rest çekmesinin akabinde Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı 'Çakal ne kadar hile bilirse, kurt da o kadar yol bilir'

Fox TV'den Öğretmen dizisine final şoku! Büyük ümitlerle başlamıştı: Macerası yarıda kesilecek

MASUMLAR APARTMANI 7.BÖLÜM FRAGMANI EKRANDA!

1.bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 kanalında izleyici kitlesini ağırlayan, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanan OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 7.bölüm fragmanı yayına girdi.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDE MEDYA GÜNDEMİNE OTURAN SAHNE!

MASUMLAR APARTMANI 7.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı 7.bölümüyle 27 Ekim Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında sürprizlerle dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçecek.

YORUMLAR 5
  • latrox 3 yıl önce Şikayet Et
    ne finalinden bahsediyorsunuz... dizi yeni başlıyor..
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklım almıyor boyle bi yaşantı varmış Allahım sana sonsuz şükürler olsun Yarabbi eğer yasayan halen varsa sen yardim et ve sağlık ver bizleri de koru aklımıza mukayyet ol amin.emeği geçenlerin eline sağlık çok zor
    Cevapla
  • Talha 3 yıl önce Şikayet Et
    On numara bir flim emeği geçenlere tebrikler
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    final derken ...
    Cevapla
  • Safa 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten saçma bir diziydi. Geç bile kalındı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR