Atv ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'de ilgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran Buket Ela Demirel Erol izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Küçük yaşta geçirdiği havale sonucunda ağır düzeyde işitme kaybı yaşayan Buket Ela Demirel Erol, Milyoner yarışmasının tarihine geçecek performansı gösterirken yarışmada 60 bin TL'lik soruya da doğru cevabı verdi.

İzleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmacı bir sonraki hafta 125 bin TL için yarışacak.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Diyarlı 08.11.2020 13:47
    Benimde kızamık hastalığı geçirdğimde olan havale nedeniyle işiyme kaybım var onu yaşayan bilir karşıdaki nekadar anlayışlı olsa dahi tam anlayamaz. Bu kişi eşiniz dahi olsa anlamaz Çünkü insanoğlu fitratı gereği karşısındakinide kendisi gibi zanneder. İnşallah hanım kızımız hakkı ne ise onu kazanır başarılar dilerim kendisine
  • Metin 08.11.2020 12:52
    125 bin tl ile vasat bi araba anca alır paranın değeri mi kaldı? 2001-2002 yıllarında 500 bin (milyar) veriliyordu o zamanlar iyi paralardı.
  • Danişmend 08.11.2020 08:21
    Gökyüzünün yorumunu yanlış. Yaşamayan anlayamaz.Bende ateşli havale geçirmişim. Küçükken ve direkt beyin sınır sistemlerine etki ettiğinden işitme kaybı var.Belki kanal reyting veya gerçekten aramızda kusurları engelleri olan insanların olduğunu hatırlatmak için yarışmaya kabul etmiş olabilir.Onemli olan sağlıklı hayatınız için Allah cc şükretmemiz.bir araç kornası duyup sizin duyduğunuz veya tahmin ettiğiniz yönden gelmedigini anlamak ,altında kalıp yaralanmak ne demek anlasilamamak. Iletisimsiz lik bence insanları anlamadan on yargılarının esiri olanları içerir.
  • Bence 08.11.2020 08:08
    Rabbimiz şifa versin doğru söylüyorsun az işiten insan bağırarak cevap verir görme problemi olanda aynı sorunu yaşar benide biri uyarınca anlamıştım az gördüğümü
  • Caner 08.11.2020 08:07
    Sayın gökyüzü bir gün aynı durumu Allah sana yaşarırsa ya da en sevdiklerin ile sınanırsa o zaman bu sömürü söylemini kendin için winwin olarak düşün. Bakalım hayat ve insanlar sana ne kadar kolay olacak.
Daha fazla yorum görüntüle