İbo Show'da mest eden düet! Duygu fırtınası esti: Onun sesini duyunca kendinden geçti

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerek programında ağırlanan sürpriz isimlerle gerekse İbrahim Tatlıses'in çarpıcı açıklamaları ve davetlilerle sohbetiyle ses getiren İbo Show'da buluşma vakti geldi çattı. 21 Kasım tarihinde 2.bölümünde seslendirilen müzik parçalarıyla adeta kulakların pasını silen İbo Show'a sanat camiasından isimler programda yerini alırken yankı getirecek anlamlı düete imza atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2020 09:02 GÜNCELLEME 25.11.2020 09:02 MEDYA
 İbo Show'da mest eden düet! Duygu fırtınası esti: Onun sesini duyunca kendinden geçti
İbo Show'da mest eden düet! Duygu fırtınası esti: Onun sesini duyunca kendinden geçti

Aradan çok uzun bir müddet geçmiş olmasına rağmen halen aynı tazeliğiyle izlenen ve televizyon ekranlarda nostalji rüzgarları estiren İbo Show programı ilk bölümüyle sosyal platformda en fazla adından söz ettiren konuları arasındaki yerini almıştı. İlk kez 19 Kasım 1993 tarihinde televizyon dünyasına adımını atarak izlenme oranlarında yakaladığı performans sayesinde uzun soluklu programlar arasına adını yazdıran İbo Show'un 2.bölümde program tarihine geçen bir ilk gerçekleşti.

 

Acun Ilıcalı ünlü YouTuber Enes Batur'la anlaştı! Exxen'deki yepyeni projesinde göreceksiniz...

14 Kasım Cumartesi tarihinde televizyon ekranlarına 1.bölümüyle bomba gibi dönüş yaparak keyifli ve eğlenceli dakikalara sahne olan İbo Show'un önceki konukları Kutsi, Deniz Seki, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer ve Sibel Can olarak belirlenmişti. 21 Kasım Cumartesi akşamı 2.bölümüyle aynı beğeni ve ilgiyi üzerine çekmeyi başaran İbo Show'un yeni konukları; Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat olarak açıklandı.

 

MasterChef Türkiye'de aranan köstebek kendini ele verdi! Acun Ilıcalı'nın attığı oltaya takıldı

Yayına giren yeni bölümünde İbo Show programının sunuculuk koltuğunda oturan usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in seneler sonra ilk defa ünlü şarkıcı Hülya Avşar ile beraber aynı sahnede yer alarak gerçekleştirdiği ''Mavi Mavi'' isimli düeti büyük ses getirdi. Aynı zamanda yeni bölümde göze çarpan detaylardan bir tanesi de, Hülya Avşar'ın seslendirmiş olduğu müzik parçasına dayanamayıp duygu seline kapılan İbrahim Tatlıses'in gözyaşlarına hakim olamaması sahne oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 173.bölüm fragmanı? Hallaç pamuğu gibi atıyor! Kafese yerleştirdi

YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Aram Çilingir 3 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim tatlıses Bey, başınıza gelen onca şeyden sonra neden size taş atıyorlar anlamıyorum bence bir efsane olduğun için ve seni kıskanıyorlar ama seni seviyorum umarım senin için en iyisiSeni çocukluğumdan şimdiye kadar dinledim, dünyadaki en güçlü sese sahipsin, tanrı sana yardım etsinSaygılarımızla Aram ÇİLİNGİR
    Cevapla
  • Conileş 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hayatda ne oldum delisi olur astım kesdim kendini bişey sanan sonu bellidir imparatorluğun sonu ibretlik
    Cevapla
  • Trakyali 3 yıl önce Şikayet Et
    iki defa izledim cok kötüydü eski lezzet yok bitmis artik
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    milleti rezilliğe bataklığa sürükleyen kişiler bunlar
    Cevapla
  • Isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim abi hosgeldin sefa getirdin sizi cok üzlemistim sizi gurdum cok mutlu oldum allah sizi başimizda eksik etmesin sizi babama cokkk benzetiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR