Diriliş Ertuğrul'un sevilen siması herkesi telaşlandırdı! Oyunculuk bitti mi? Olay olan iddia..

Beş sezon boyunca TRT1'de yayın faaliyetine devam eden Diriliş Ertuğrul projesiyle kameralar karşısına geçerek oyunculuk kariyerinin altın çağını yaşayan Esra Bilgiç, akıllardaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu. Hukuk Fakültesi'nde eğitim hayatını sürdüren ve şimdilerde Ramo yapımıyla yıldızı parlayan Esra Bilgiç, ekranlardan ayrılıp ayrılmayacağı konusuna son noktayı koyarak kesinliğe kavuşturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2020 01:32 GÜNCELLEME 27.11.2020 01:32 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'un sevilen siması herkesi telaşlandırdı! Oyunculuk bitti mi? Olay olan iddia..
Diriliş Ertuğrul'un sevilen siması herkesi telaşlandırdı! Oyunculuk bitti mi? Olay olan iddia..

Geniş bir coğrafya üzerinde nam salarak başarısını dünyanın pek çok ülkede kanıtlayan  Diriliş Ertuğrul dizi projesinde üstlendiği Halime Hatun karakteriyle akıllardan silinmeyen Esra Bilgiç, ''Oyunculuğu bırakıyor mu?'' şeklinde yöneltilen soruya yanıt verdi. Diriliş Ertuğrul'da uzun soluklu sergilediği oyunculuk performansını yüksek tutması sayesinde kariyerinde önemli bir ilerleme kateden ve normal yaşantısında da sempatik davranışlarıyla ilgi odağı haline gelen Esra Bilgiç, ekranlardan ayrılmayacağını kesin bir dille ifade etti.

 

İbo Show programında efsane ikili yana yana geldi! Çok konuşulacak görüntüler ortaya çıktı...

Şu anki dönemde Show TV'de ekran serüvenini sürdüren Ramo isimli dizide ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile beraber başrolü paylaşan Esra Bilgiç, Hukuk Fakültesinde eğitimini devam ettirdiği için oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı konusu gündemde konuşulsa da öyle bir şeyin olmayacağının özellikle altını çizdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sevinç çığlıkları attıran haber! Ortalığı yıkıp geçti: La Casa De Papel...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCUSU ESRA BİLGİÇ KİMDİR? 

14 Ekim 1992 senesinde Ankara'da hayata gözlerini açan Esra Bilgiç, lisans eğitimi için ilk olarak Hacette Üniversitesi'de Arkeoloji bölümünü okumuştur, ardından Bilkent Üniversitesi'ne geçerek burada Uluslararası İlişkiler bölümüne başlangıç yapmıştır. Kariyerinde ilk defa TRT1 kanalında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde boy gösterip oyunculuk deneyimi elde eden Esra Bilgiç burada Halime Hatun rolünü üstlenmiştir.

Kuruluş Osman transferiyle yapbozun parçaları tamamlandı: Dünyaca ünlü isim anlaşmayı onayladı!

Öte yandan yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu senaristliğinde de Melis Civelik'ın yer aldığı Bir Umut Yeter adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda da bulunan Esra Bilgiç, şimdilerde Show TV'de dizi severleri ağırlayan Ramo'da Sibel karakteriyle başrolü oynamaktadır.

YORUMLAR 3
  • Seyirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok korkmuştuk bırakır diye şimdi sessizce dağılabiliriz
    Cevapla
  • Oguz 3 yıl önce Şikayet Et
    Heee öyle mi? Tmm.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne buyuksun Allahım .hukum senin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR