Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı: Ağzı bir karış açık bırakan olay! Hamlenin etkisinden çıkamadı

Kuruluş Osman 35.son bölümde Kaşla göz arasında kaleye afilli bir giriş yapan Osman, Bizans'lıları dumur edip yerin dibine sokarak karşısında kimsenin duramayacağını bir kez daha kanıtladı. Kuruluş Osman son bölümde Flatyos'u en savunmasız anında kıskıvrak yakalayıp hayatı boyunca asla unutamayacağı ders veren Osman ardı arkası kesilmeyen zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı ekranda.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2020 12:06 GÜNCELLEME 01.12.2020 12:06 MEDYA
Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı: Ağzı bir karış açık bırakan olay! Hamlenin etkisinden çıkamadı
Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı: Ağzı bir karış açık bırakan olay! Hamlenin etkisinden çıkamadı

Kuruluş Osman son bölümde; Hedefe doğru götüren stratejisini vakit kaybetmeden devreye geçirip soluğu kalede alan Osman, Flatyos başta olmak üzere Bizanslılar'a soğuk duş etkisi meydana getirerek er meydanında ezici üstünlüğünü konuşturdu. Kuruluş Osman 35.son bölümde; Her koşulda ayakta dimdik duran Osman, korkutucu gazabıyla güç bir duruma düşürerek ne yapacağını bilemez hale getiren Flatyos'un hayatını cehennem yerine çevirirken, aldığı darbenin etkisiyle büyük bir sarsıntı geçiren Flatyos ise vurucu bir saldırı girişimi tertip eder.

 

İbo Show'da efsane ikili gündemi fena salladı! Herkes bunu konuşuyor: Yıllara meydan okurcasına

Diğer taraftan Yavlak Arslan da Osman tarafından kesinlikle karşı çıkılarak net bir tavır sergilenmesine rağmen olayların fitilini ateşlemeyi göze alıp hem Savcı hem de Dündar'ı Kulucahisar’a gönderirken, Osman ise ağır yenilgiyi hazmedemeyen Flatyos'un ipini göğüslediği Söğüt'e gerçekleştirilen saldırı operasyonunu durdurmaya kalkışmasının ardından Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan Bala Hatun da boş durmayarak Targun'un gizemini gün yüzüne çıkarmak adına attığı her adımı takip edip hummalı bir vazife sürecinden geçmesinin akabinde yayına giren Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanda Osman'ın ''İyice düşündüm taşındım. Bir kayı beyi varissiz olmaz dedim. Targun Hatum gayrı benim nikahlım olacaktır!'' şeklinde sözleri damgasını vurdu.

 

Masumlar Apartmanı 12.bölüm fragmanı: Evdeki hesap çarşıya uymuyor! En korktuğu başına geliyor

KURULUŞ OSMAN 36.BÖLÜM FRAGMANINDA ŞAŞKINA UĞRATAN BOMBA KARAR!

Senaristliğini Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği, genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu gerek zengin oyuncu kadrosuyla gerekse çarpıcı olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 36.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KURULUŞ OSMAN 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 36.bölümüyle 2 Aralık Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde dizi ne bekliyorsunuz bu kadar olur tarihin gerçeklerini öğrenmek istiyorsanız kitaplara müracaat edeceksiniz. Diziden filimden tarih öğrenilmez
    Cevapla
  • Gizem 3 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit rolün altında ezildi. Adam seviniyormu sinirleniyorum belli degil. Yapamıyor bu rolü. Senaryonun da içine ettiler. Velhasıl nerede diriliş oyuncu kalitesi senaryo kalitesi nerde bunlar. 1 aydır da bakmıyorum
    Cevapla
  • Nazlıcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çamur at izi kalsın siyaseti nekadar fesat kalbin muhteşem oynuyor Burak
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon başından beri İzlemiyorum ve heyecanı kalmadı. Dediğim gibi başrol oyuncusu yapamıyor beceremiyor bu işi. 5 sezon ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul daki Engin Altan ve ekibi gibi ekip yok malesef. :((( Bu arada TRT 1 in dizi olan Selçuklu dizisi de 1nci bölümün dışında hatta savaş sahnesi dışında gerisi FOS Alp Arslan Rolünde oynayan abimiz İlk oyunu ve Dizisi olmasına rağmen çoğu kişiden iyi oynamış.
    Cevapla
  • Mihriban 3 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş də güzel ama kuruluş Osman hakkında da kimsə böyle bir şey söyleyemez.Çünki o da güzel.İstemiyorsan bakma arkadaş.
    Cevapla
  • bilgehan 3 yıl önce Şikayet Et
    hee kara osmanmış
    Cevapla
  • Mehmet girgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Osman'ın yakalanma sahnelerinden usandik artık adam tek başına kaleye giriyor hiç inandırıcı değil Ertuğrul'un yanından geçmez ATV ye geçti dizi magazinlesti izlemesemde olur yani.
    Cevapla
  • Yalcin 3 yıl önce Şikayet Et
    Erturulda girmiyormuydu 20 kisi arasina hata yaniyordu asiliyordu ucuyordu ha yalan yok denizde yuzerken gormedim kilic yaralari ok yaralari cabasi
    Cevapla
  • TaTaNGa 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra beğenerk izlion da hep pohpohlama.Gerçekleri istiyoruz biz.Uyanışı da izle bir istersen
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenerek izliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR