Gönül Dağı 13.bölüm 2.fragmanı: ''Kapımız sonuna kadar açık!'' Bayram havası estirecek müjde...

TRT1'de gönüllere ilmek ilmek işleyen Gönül Dağı 12.son bölümde; Taner & Dilek'in dillere destan olan ilişkilerini noktalama kararı alması çevresindekileri etkileyerek büyük yıkıma uğrattı. Gönül Dağı son bölümde; Eşi benzeri bulunmayan sevda hikayelerinin öylece yarıda kesilmemesi için akla karayı seçen Cemile, Ramazan ve Veysel'in onlara duygu yüklü bir sürprizi olacaktır. Gönül Dağı 13.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2021 09:56 GÜNCELLEME 23.01.2021 18:08 MEDYA
Gönül Dağı 13.bölüm 2.fragmanı: ''Kapımız sonuna kadar açık!'' Bayram havası estirecek müjde...
Gönül Dağı 13.bölüm 2.fragmanı: ''Kapımız sonuna kadar açık!'' Bayram havası estirecek müjde...

Gönül Dağı 12.son bölümde; Taner ve Dilek'in sevdasına sahip çıkan yakınları, sorumluluk bilinciyle hareket ederek pes etmemeleri noktasında telkinde bulundu. Gönül Dağı son bölümde; Birbirlerini tek kalemde silip atmamaları ve sağlam bir temele dayanan ilişkilerinin heba olmaması adına Cemile, Veysel ve Ramazan küslüğü bitirecek planı dereye geçirdi. Filizlenip yeşeren sevgilerinin bir hiç uğruna solup gitmemesi için duygu yoğunluğu yaşatan sürpriziyle karşılaşan Taner ve Dilek'in gözyaşlarına hakim olamamasının ardından Gönül Dağı 13.bölüm fragmanı bekleniyor.

Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Ölümün eşiğine sürükleniyorlar! Yaşayacaklar mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinde hayrete düşüren ayrılık! Yerine gelecek sürpriz isim netleşti...

 

Hissettiklerini samimi ve içten bir üslupla dile getiren Sefer, Zahide'ye sevdalandığı itirafını gerçekleştirerek Taner'in de bu ilişkiye onay verip evlilik yolunda ilerleyebilmesi adına izin istemesinin akabinde Gönül Dağı 13.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Kız isteme merasimi gelip çattığında ise binbir türlü güçlüğü arkasında bırakarak asla vazgeçmeyen Sefer'in ''Biz asıl tuzlu kahveyi hayatımız boyunca içtik. Bu bize bal kaymak gelir.'' sözleriyle güçlü bir duruş sergilemesinin sahne olduğu diziye dair en yeni gelişmeler...

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

Mucize Doktor'da dertlendiren ayrılık: Ünlü oyuncunun mesajında dikkatlerden kaçmayan ayrıntı!

GÖNÜL DAĞI 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 13.bölüm fragmanı ekrana geldi...

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

GÖNÜL DAĞI'NDA BÜYÜK SÜRPRİZ! İZLENME REKORLARI KIRAN SAHNE...

GÖNÜL DAĞI 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin bulunduğu Gönül Dağı 13.bölümüyle 23 Ocak Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bozmadan devam çok güzel dizi.tesekkurler.
    Cevapla
  • Mevlut paksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bıze kendımız gıbı gönülden bır dizi yaptığınız cok tesekkur ederım
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen senaryoyu yazarken mantığınızı kullanın
    Cevapla
  • Türkiyeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Sefer adamım zahide senin hakkın :)
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaristler izleyicilerin sevinmesine de müsaade etmeli.. HEP KÖTÜ SON OLMAZZZZ.. Akşam Gönül Dağında olduğu gibi.. Sefer ve Ramazan karakteri çok başarılı.. Bu kadar ÇİLE CEZALANDIRILMAMALI... ÖDÜLLENDİRİLMELİ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR