Arıza 20.bölüm fragmanı: Kurtuluşu yok! Gerçekleri verecek ya da sevdiklerini feda edecek...

Arıza 19.son bölümde Ali Rıza ağır yara alsa da Burak'ın yancılarının düzenlediği silahlı saldırı girişiminden sağ salim kurtulmayı başardı. Arıza son bölümde Haşmet'i ve Ali'yi etkisiz hale getirmeye çalışan Burak'ın planlarının tepetaklak sonucu hedeflerini tutturamamasıyla içi içini kemirmeye başladı. Yakalama emri kararını uygulayan polis ekipleri Ali'nin ellerine kelepçe takarken Arıza 20.bölüm fragmanı çıktı mı

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2021 10:55 GÜNCELLEME 30.01.2021 23:37 MEDYA
Arıza 20.bölüm fragmanı: Kurtuluşu yok! Gerçekleri verecek ya da sevdiklerini feda edecek...
Arıza 20.bölüm fragmanı: Kurtuluşu yok! Gerçekleri verecek ya da sevdiklerini feda edecek...

Arıza son bölümde; Aynı anda gerek Ali Rıza'ya gerekse Haşmet'e suikast düzenleyen Burak ile arkasından gizli işler çevirmek mecburiyetinde kalan Burak arasındaki ipler tamamen kopma noktasına gelmiştir. Arıza 19.son bölümde; Ailesine hiçbir şekilde kimseden zarar gelmemesini ve koruması altına almak isteyen Murat, Burak'ın haberi olmadan Ali Rıza ile beraber anlaşma yapmayı çoktan göze almıştır. Planlarını tıkır tıkır hayata geçiren Haşmet ise kıskıvrak yakaladığı Fuat'ı köşeye sıkıştırıp kaçacak başka hiçbir delik bırakmazken, seneler önce ailesini katleden kişinin kim olduğunu söylemesi için üzerinde baskı kurmasının ardından Arıza 20.bölüm fragmanı bekleniyor. 

Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Gönül Dağı'nda takdirlik sahne! Övgüleri topladı...

Kırmızı Oda'da yılın transferi gerçekleşti! TV8 Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya kimdir?

ARIZA DİZİSİNDE OLAYLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Adeta zamana karşı yarışan Burak babasını kurtarmak adına bir hışımla kolları sıvamaya kalkışırken Murat ise babasının sağ salim dönebilmesi için toplantıya kadar hiçbir hamle yapılmayacağının talimatını vererek mani olmasının akabinde Arıza 20.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Hakkında yakalama emri çıkarılan Ali, polis ekipleri tarafından tutuklanırken, girdiği sorgu odasında karşısına dikilen Muzaffer de rehin altında tutulan Fuat'ı şayet teslim etmezlerse hem Haşmet'i hem de Halide'yi ele geçirmekle tehdit etmesi sahne oldu. Halide ise Fuat'ı öldürebileceği düşünüldüğü için gözaltına alınırken, son anda yaptığı karar değişikliğiyle Fuat'ı kaçırıp başına silah doğrultan Ali'nin olay mahalline bir anda ihtiyarın adamlarının gelmesi üzerine tetiğini çekerek üst üste kurşun sıkması tansiyon seviyesini yükseltti.

Maraşlı'da ses getiren iddia! Yapımcısı, Serenay Sarıkaya'yı senaryoya ekledi mi? Belli oldu...

ARIZA 20.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaristliğini Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın üstlendiği O3 Medya imzasıyla Show TV’de heyecan ve gerilim yüklü sahneleriyle tutkunlarını ağırlayan Arıza 20.bölüm fragmanı ekrana geldi.

ARIZA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN SAHNE!

Sihirli Annem'le ismini duyuran oyunculardan şaşırtıcı açıklama! Acun Ilıcalı başrol vermemişti

ARIZA SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ARIZA 20.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Tolga Sarıtaş, Cavit Çetin Güner,  Levent Can, Hazal Benli, Ayça Ayşin Turan, Ali Seçkiner Alıcı, Dilara Aksüyek, Murat Daltaban, Ali Rıza Kubilay, Yeşim Salkım, Uygar Özçelik, Olgun Toker, Kemal Burak Alper, Pınar Çağlar Gençtürk, Cankat Aydos, Yeşim Gül ve Duygu Katagan isimlerinin bulunduğu Arıza 20.bölümüyle 31 Ocak Pazar tarihinde saat 20:00’da Show TV kanalında soluk soluğa takip edilecek sürprizleriyle dizi severlerin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • abdülbey 3 yıl önce Şikayet Et
    şu diziler varya çok boş iş...
    Cevapla
  • kansız ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    uhh kanım dondu yok böyle bir haber
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR