Mucize Doktor'da duygulandıran ayrılık! Eğlenceli yapısıyla daima ekibin yüzünü güldürüyordu...

Mucize Doktor projesinin başlangıç tarihinden itibaren kadronun demirbaşı olarak nitelendirilen Reha Özcan'ın veda haberini duyanlar kulaklarına inanamadı. Mucize Doktor'da sürdürdüğü uzun soluklu serüveninin sonuna gelen Reha Özcan'ın ayrılığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2021 11:30 GÜNCELLEME 05.02.2021 11:31 MEDYA
Mucize Doktor'da duygulandıran ayrılık! Eğlenceli yapısıyla daima ekibin yüzünü güldürüyordu...
Mucize Doktor'da duygulandıran ayrılık! Eğlenceli yapısıyla daima ekibin yüzünü güldürüyordu...

Mucize Doktor yapımında Berhayat Hastanesi'nin Başhekimi Adil karakterini üstlenen Reha Özcan'ın ayrılacak olması sevenlerinin tepkisini açıkça koymasına sebebiyet verdi. İkinci sezonunda bünyesine kattığı yepyeni isimlerle senaryonun canlılığını korumaya ve kısır döngünün etkisinden kurtulmaya çalışan Mucize Doktor dizisi izlenme oranlarında gittikçe kan kaybetmeye başladı.

Bir Zamanlar Çukurova 83.bölüm fragmanı girildi mi? Akla hayale sığdıramadığı enteresan vaka!

Kuruluş Osman 45.bölüm fragmanı: İrtihal ensesine yapışıyor! Yaşamını yitirmesi an meselesi...

İlk sezonunda elde ettiği başarısını çeşitli oyuncu transferleriyle devam ettirmeye çalışsa da reytinglerdeki düşüşün önüne geçilemeyen Mucize Doktor'da geçtiğimiz hafta Koray Herduran'ın aniden vedasının arkasından çok geçmeden Reha Özcan'dan da ekipten silinecek olması seyircisini hayal kırıklığına uğrattı. 

Hayata dair engin tecrübelerini Taner Ölmez'in oynadığı Ali Vefa karakteri başta olmak üzere hastanede görev alan tüm dostlarıyla paylaşan, gerek konuşmalarıyla gerekse tutum ve davranışlarıyla örnek bir profil çizen Reha Özcan'ın veda etmesi sosyal mecrayı aktif olarak kullanan seyircilerin isyan dolu yorumlarda bulunmasına neden oldu.

MUCİZE DOKTOR'DAN AYRILAN REHA ÖZCAN KİMDİR?

5 Temmuz 1965 senesinde Bingöl’de hayata gözlerini açan Mucize Doktor'un usta oyuncusu Reha Özcan aslen Boyabat'lıdır. Lisans eğitimini 1987 senesinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tamamlayarak mezun olan televizyon ekranlarının aranan yüzü Reha Özcan, 1.83 metre boyunda ve 81 kilodur.

Üniversite öğrenimini bitirdiği sene Trabzon Devlet Tiyatrosu'na başlayan ve 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atanan Mucize Doktor oyuncusu Reha Özcan, 2017 tarihinde Müfit Can Saçıntı'nın gerek senaristliğinde yer aldığı gerekse yönetmenlik koltuğunda oturduğu “Yaşamak Güzel Şey” isimli beyaz perde projesinde kameralar karşısına geçmiştir.

Kırmızı Oda 22.bölüm fragmanı: Kızılca kıyamet kopuyor! Kırmızı Oda'da bir ilki göreceksiniz...

1992-1993 sezonunda Antalya Devlet Tiyatrosu'na atanan ve 2010- 2011 sezonunda tekrardan İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin olan Reha Özcan; Adı Efsane, Maral: En Güzel Hikayem, Bizim Hikaye, Karadayı, Poyraz Karayel, Suskunlar, Muhteşem Yüzyı, Kurtlar Vadisi Pusu, IV. Osman gibi pek çok hatrı sayılır projede oyunculuk yeteneğini sergileyerek geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Arıza 20.bölüm fragmanı? Gözünü bile kırpmadan kurşuna diziyor: Art arda silah sesi duyuluyor!

YORUMLAR 5
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv ise geçin gitsin.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fox TV'nin hiç bir şeyini izlemiyorum..nasıl ama tepki koyacaksak böyle koymalıyız
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavaşşşş, biz severek izliyoruz, özellikle haberleri....ne tepkisi koyulacakmış, kimi yönlendirmeye çalışıyorsunuz....
    Cevapla
  • şizofreni 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih portakal gitti hâlâ foxla ugraşıyor buna halk dilinde ne denirki :))
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanlık daha çok kanala....Fatih Bey hedef alındı sadece....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR