Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı: Yargı dağıtıyor! Asla müsamaha göstermeyecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.son bölümde; Ebru'nun canına kastederek eşini ölümün kıyısından döndürmeyi başaran Ceylan, ailevi mevzularda daha aktif rol üstlenmeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Defalarca ikaz edilmesine rağmen bildiğini okuyan Ceylan, Hızır'ın müsaadesi olmaksızın tehlikeli sularda yüzerek Cihan'ın fişini çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2021 08:11 GÜNCELLEME 02.02.2021 08:11 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı: Yargı dağıtıyor! Asla müsamaha göstermeyecek
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı: Yargı dağıtıyor! Asla müsamaha göstermeyecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, ellerinden kayıp giderek yaşama gözlerini yuman annesinin gece vakti mezarının başında soluğu almıştır, o esnada gözünü kan bürüyen Ebru ise kendi elleriyle kuyusunu kazarak işini tek seferde bitirecektir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.son bölümde; Sezgisel yeteneği sayesinde en başından beri olup bitenin bizzat farkında olan Ceylan da Hızır'ın hayatına son vermeye kalkışmaya çalıştığı sırada Ebru'nun planlarını suya düşerecek bitirici vuruşunu yaptı.

Gönül Dağı 15.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Gönül Dağı'nda takdirlik sahne! Övgüleri topladı...

Kırmızı Oda'da yılın transferi gerçekleşti! TV8 Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya kimdir?

Eşini cinayete kurban gitmekten kıl payı kurtaran Ceylan, içlerindeki köstebeği gafil avlayarak yolun sonune getirirken, Ebru'yla hayatını birleştirmek için adım atarak evlilik teklifi gerçekleştiren Behzat'ın gerçeklerle yüzleşmesiyle büyük bir hayal kırıklığında uğramasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı bekleniyor. Hızır'ın bilgisi dahilinde olmaksızın Cihan'ın bulunduğu mekana baskın yaparak köşeye sıkıştıran sorularıyla tek başına sorguya çeken Ceylan, cesaretini bir kez daha konuşturarak gözünü bile kırpmadan tetiğini çekerek yere sermesinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

Ramo'da umulmadık transfer! Kurtlar Vadisi'yle fenomenleşen isim tüm bildiklerinizi unutturacak

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 181.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölüm fragmanı paylaşıldı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN SAHNE! 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 181.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181.bölümüyle 2 Şubat Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzelin ötesinde olmuşşşş
    Cevapla
  • Aragorn 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisinin arka bahçesi ama fena değil
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin, çok güzel örnek de oldunuz bu millete. Şimdi kendilerini mafya zannedemeye başlayan kopuklar ile dolar sokak araları.
    Cevapla
  • murat aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    raci şaşmaz yok. Dalını budağını kestiler o yüzden dizi tırtlamaya başladı. Ayrıca Hamdi rolünü oynayan kişi baya başarılı. Daha çok dizi de kalmasını isterim.
    Cevapla
  • erdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadas duyanda sanki korona asisi buldular sanir alt tarafi bir dizi gerceklete donelim artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR