Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı: ''Taşıyabileceğinden daha ağır yükü göğüsleniyor!'' İbretlik...

Kırmızı Oda 25.son bölümde insanlıktan nasibini almayan babasının, annesine bıçak saplayarak cinayet suçu işlemesiyle beraber ceza evine yerleştirilmesi Sadi’nin en büyük travmasıdır. Kırmızı Oda son bölümde kimsesi kalmadığı için üvey annesi ve kardeşleriyle elverişsiz koşullar altında hayat mücadelesi veren Sadi’nin çektiği zulüm hastalığının baş göstermesine zemin hazırladı. Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 22:34 GÜNCELLEME 26.02.2021 22:34 MEDYA
Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı: ''Taşıyabileceğinden daha ağır yükü göğüsleniyor!'' İbretlik...
Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı: ''Taşıyabileceğinden daha ağır yükü göğüsleniyor!'' İbretlik...

Kırmızı Oda son bölümde; Savruk bir yaşam sürmesinin yanı sıra sorumluluk bilincinden ve merhamet, anlayış duygusundan yoksun olan babasının asla geri dönüşü olmayan bir hata yaparak annesinin ölümüne sebep olması Sadi’nin kanayan yarasıdır. Kırmızı Oda 25.son bölümde, Annesinin cinayete kurban gitmesi ve babasının ise hapis cezasına tabi tutulması üzerine tek başına kalan Sadi, üvey annesi ve kardeşleri ile birlikte aynı çatı altında hayatına devam etmek mecburiyetinde kalırken o dönemde yaşadığı sıkıntıları aklından silip atamamaktadır.

Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı ''Kara bulutlar çöküyor!'' Burnundan fitil fitil getirecek...

 

Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı? ''Sakinleşen ortamı alevlendirecek!'' Zehrini saçıyor

Hiçbir kabahatinin olmamasına rağmen kardeşlerinin türlü işkencesine maruz kalan ve evde kalan yemek artıklarıyla karnını doyurup sefalet içinde yaşayan Sadi, tertemiz yüreği olan ve elinden hiçbir şey gelmese bile kendisine sımsıcak gülüşünü armağan eden kız kardeşinin sevgisiyle hayata sımsıkı tutunabildiğini anlatmasının ardından Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı bekleniyor. Kötü muamele görmüş olsa bile üvey annesini asla suçlamayan, daima bardağın dolu tarafından bakarak onun da duygularını ve düştüğü hazin durumu anlamaya çalışan Sadi’nin, her iki ailesini de darmadağın eden babasına karşı içinde dağ gibi büyüyen kin ve nefretle yüreğinin alev alev yanmasının akabinde Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı yayında mı?

Diriliş Ertuğrul'la simgeleşen Engin Altan'dan inanılmaz girişim! Bildiklerinizi unutturacak...

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı Mantığına sığdıramadığı ürpertici vaka! Eli ayağı titriyor

KIRMIZI ODA 26.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 26.bölüm fragmanı yayına girdi...

Gönül Dağı 18.bölüm fragmanı: Bahtiyarlığıyla dört tarafını çepeçevre kuşattı! Sabrının ödülü..

KIRMIZI ODA'DA AĞLATAN SAHNE! HERKESİ PARAMPARÇA ETTİ...

KIRMIZI ODA 26.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 26.bölümüyle 26 Şubat Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 4
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Tasiyabileceginden fazla yükü Allah kuluna yüklemez. Kul da oyle bir yükü gögüslemek zorunda kalmaz.
    Cevapla
  • Fatma Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuma gununu iple cekiyorum.Harika bir yapim.konulari oyunculari harika.
    Cevapla
  • suat 34 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan dizilerin reklamını yapmak size mi kaldı. Yazık.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    ben izlemedim, zerre kadarda ilgimi cekmiyor...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR