Kuruluş Osman'la ününü yayan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kaygılandıran haber! Üzüntüye uğrattı...

Kuruluş Osman ekibine eklenmesiyle gözleri üstüne toplayan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevenlerinin yüreğini ağzına getirecek haber geldi. Kuruluş Osman'da oynadığı Malhun rolüyle geniş çapta yankı uyandıran ve etkilerini halen hissettirmeye devam eden Yıldız Çağrı Atiksoy hastanede tedavi gördü. Kuruluş Osman setindeki sıkı çalışma temposuna yenik düşen Yıldız Çağrı Atiksoy'un sağlık durumu takipçilerini hüzünlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2021 21:52 GÜNCELLEME 01.03.2021 21:52 MEDYA
Kuruluş Osman'la ününü yayan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kaygılandıran haber! Üzüntüye uğrattı...
Kuruluş Osman'la ününü yayan Yıldız Çağrı Atiksoy'dan kaygılandıran haber! Üzüntüye uğrattı...

Kuruluş Osman hanesine adını yazdırmasıyla beraber milyonları ekrana başına kilitleyen Yıldız Çağrı Atiksoy, girdiği yoğun çalışma sürecine dayanamayınca soluğu hastane almak mecburiyetinde kaldı. Kuruluş Osman'da üstlendiği Malhun Hatun karakteri ile güçlü bir duruş ve kararlılık örneği sergileyen Yıldız Çağrı Atiksoy'un sağlık durumunun kötüleşmesi hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54.bölüm fragmanı? Aksilikler kol geziyor! Yumak gibi tortop büyüyor...

Gittiği hastanede sağlık görevlileri tarafından takılan serumun ardından iyileşmeye başlayan ve durumu düzelince de istirahat etmesi için evine gönderilen Kuruluş Osman oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy'a sosyal medya kullanıcıları geçmiş olsun mesajları gönderdi. 

Ünlü oyuncu Berk Oktay da, Kuruluş Osman dizisinde mesleki kariyerini yürüten Yıldız Çağrı Atiksoy’un sağlık durumuna ilişkin kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına açıklamalar gerçekleştirdi. Oktay,"Çağrı yeni işe başladı. Ondan dolayı biraz fazla yoruldu herhalde. Serum taktırmaya geldik, kontrollerimiz yapıldı. Bir sıkıntımız yok" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı: Cesaretinin meyvelerini yiyor! Çetin savaşı galibiyetle bitirdi

KURULUŞ OSMAN'IN YENİ OYUNCUSU YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisinde Orhan Gazi'nin annesi ve Osman Gazi'nin eşi Malhun Hatun karakterini üstlenerek seyircisini ağırlayacak Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 senesinde İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. İzmir Ege Sanat Merkezi'nde 2 yıl süresince tiyatro alanında eğitim görmesinin ardından ilerleyen dönemde oyunculuk alanındaki eğitiminini ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sürdürmüştür.

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı: Keşfedilmemiş odalarını gösteriyor! Perdelerini kaldırdı

Tüm bunların yanı sıra Kuruluş Osman dizisiyle ekran serüvenine kaldığı yerden devam edecek olan Yıldız Çağrı Atiksoy; Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimini de tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında yayına giren ve bir dönemin en çok izlenen dizi projeleri arasında yer alan Öyle Bir Geçer Zaman ki'de oynadığı Berrin Akarsu karakteriyle asıl büyük çıkışını yakalayıp geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 23.bölüm 2.fragmanı: 'Kılıcın ucundaki kellen ile selam vereceğim!' TRT1

TRT1 ekranlarının sevilen yapımlarından Yedi Güzel Adam'da üstlendiği Zehra karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yıldız Çağrı Atiksoy, yine aynı kanalda dizi severlerin huzuruna geçen Şampiyon dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak Suna karakteriyle unutulmaz sahnelere imza atmıştır.

Kuruluş Osman 48.bölüm fragmanı: ''Kaçış kurtuluş yasak!'' Bir devri kapatmadan vazgeçmeyecek

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisi için sıkı bir hazırlık sürecinden geçen Yıldız Çağrı Atiksoy, Savaşçı dizi projesinde Aslı karakteriyle oyunculuk kariyerinde önemli bir konuma sahip olarak popülaritesini bir hayli artırmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı: ''Düşmansan mert olacaksın, meydanda dövüşeceksin!''

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • dost ali 3 yıl önce Şikayet Et
    cok telaslandim uykumkarim kacti.Bu dizilerle bosa gecen vaktimeme aglasam yoksa onun bunun kasiyla, gozuyle vucuduyla nefsime hos gelen halimemi yansam yillarca hep uyuduk eskiden kadir inanir turkan soray simdi bunlar kabir beni bekliyor ben ise nelerle ugrasiyorum eger gercek cihat istiyorsan icindeki nefsinle cihat et bunlarinki soytarilik Osman gaziyi anlaamak icin bir Osman gazi olmak lazim.yazik cok yazik
    Cevapla
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Osmani yaptınız Rambo yaw, hayalinizde...
    Cevapla
  • 11111 3 yıl önce Şikayet Et
    OLMAYAN, ÖZENETİLİK NESNESİ rambo MU? YOKSA GERÇEK, KEMİKKIRAN VE KARA (TARİHİ KAYNAKLARDA BU LAKAPLARI GEÇİYOR BİRİSİ GÜCÜNÜ BİRİSİ DE CESARETİNİ İFADE EDİYOR) LAKAPLI OSMAN GAZİ Mİ ?
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    çok geçmis olsun yildiz hanim rabbimiz sifalar versin nazar degmiste olabilir bizim için hepinizde degerlisiniz a dan zeye .
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Halime sultan hep yatardı yata yata bitirdi diziyi :) bu da yatsın hep :)
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    İki ok atıp yorulmak olur mu taklidini dahi yapmaya mecaliniz yok ya gerçeği nasıldı siz düşünün
    Cevapla
  • selim 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlar kamera arkasında 6 saatten fazla binicilik , ok kılıç dersi alıyor. o sahneleri onlarca kez tekrarlıyorlar. Senin gördüğün gibi 2 ok atıp bırakmıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR