Kuruluş Osman 56.bölüm 3.fragmanı: İpin ucunda yürüyor! Hatası istenmedik sonuçlar doğurabilir

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman 55.son bölümü milyonlarca kişi tarafından soluksuzca takip edildi. Birbirinden yetenekli oyuncu isimleri aynı ekipte buluşturan dizide heyecanın ardı arkası kesilmedi. Gelişmeleri yakından takip edenler Kuruluş Osman 56.bölüm fragmanı sorgusunu gerçekleştirmeye koyuldu. Gelecek haftaya dair önemli ipuçlarını toplamak isteyenler için Kuruluş Osman yeni bölümde neler yaşanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2021 19:14 GÜNCELLEME 28.04.2021 19:14 MEDYA
Kuruluş Osman 56.bölüm 3.fragmanı: İpin ucunda yürüyor! Hatası istenmedik sonuçlar doğurabilir
Kuruluş Osman 56.bölüm 3.fragmanı: İpin ucunda yürüyor! Hatası istenmedik sonuçlar doğurabilir

ATV'de geniş kitleler tarafından izlenen Kuruluş Osman 55.son bölümde yürekleri ağza getiren gelişme meydana geldi. Başarılı oyuncu Çağrı Şensoy'un üstlenmiş olduğu Cerkutay karakterinin savaşta ağır yara alması seyircileri korkuttu. Gerek hal ve hareketleriyle gerekse konuşmalarıyla izleyenlerin sempatisini kazanan Cerkutay'ın ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Osman'ın en büyük manevi destekçilerinden biri olan Cerkutay'ın başına gelen talihsiz olay herkesi endişelendirirken Kuruluş Osman 56.bölüm fragmanı geldi mi?

Kuruluş Osman 56.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da Yürekleri Ağza Getiren Gelişme! Ölümle Burun Buruna Geldi...

Kuruluş Osman’ın Cerkutay’ı Çağrı Şensoy Aslında Kimdir?

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Kuruluş Osman’da rol alan Çağrı Şensoy, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini 2000-2004 yılları arasında Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde bitirmesinin ardından üniversite öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

Yüksek lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde sürdürmüştür. 2002 ve 2012 yılları arasında pek çok tiyatro oyununda yer alan ve ilerleyen zamanlarda ise ''Deli Hüseyin Paşa'' karakterini oynadığı Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve ''Cerkutay'' karakteriyle yer aldığı Kuruluş: Osman gibi dizi projelerinde kameralar karşısına geçmiştir.

Kuruluş Osman 56.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla ülkemizde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde adını duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, yönetmenlik koltuğunda da Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın oturduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 56.bölümüyle 28 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek olaylarıyla dizi severlerin huzuruna geçecek.

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Osman Bey'e karşı kendi nökerlerinin yanında Bizans askerlerinin de emrine verilmesini sağlayan Togay, Kayı Obası'na karşı büyük bir harekat planlarken; bu savaşta Osman Bey'in yanında yer almak isteyen Malhun Hatun babası Umur Bey'le karşı karşıya gelir. Nikola'nın Söğüt'e yapmayı planladığı baskını boşa çıkaran ve savaş meydanında Bizans ordusunun karşısına dikilen Osman Bey'in bu hamlesi, uç bölgesinde dengeleri bir kez daha değiştirir.

Moğolların baskısı nedeniyle ağır vergiler koyan Yarhisar, Tekfuru'nun gaddarlığı, Yarhisar halkının Osman Bey'e sığınmasına neden olur. Togay'ın sığınmacıların geri gönderilmesini talebini reddeden Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakının yeniden kurulmasına neden olur.

Osman Bey, Nikola'ya karşı çıktığı savaş meydanından nasıl bir sonuçla dönecek? Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakına karşı nasıl tedbir alacak? Yarhisar halkının Kayı Obası'na sığınması uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Dündar Bey'in ölümü obada neleri değiştirecek?

Osman Bey'e destek olmak isteyen Malhun Hatun, babası Umur Bey'i ikna edebilecek mi? Togay, Kayı Obası'na saldırmak için nasıl bir oyun kuracak? Nikola, Moğolları ittifaka nasıl ikna edecek? Söğüt harekatında kritik rol oynayan Cerkutay'ın akıbeti ne olacak?

YORUMLAR 3
  • Gizem YEŞİLGÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç haftadır izleyemedim ama diziyi çok seviyorum.
    Cevapla
  • Abdullah Er 2 yıl önce Şikayet Et
    osman rolü çok kibirli/gururlu/abartılı
    Cevapla
  • vatan tektir 2 yıl önce Şikayet Et
    yok be .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR