AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin acıkmalarda bulundu. Çelik, FOX TV muhabirinin toplantıya alınmamasıyla ilgili iddialara da tepki gösterdi.

Çelik açıklamasında, ''Bazılarının takıntılı şekilde ağır ifadeleri olsa da kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Hepiniz buraya gelip katılıyorsunuz. Söz konusu muhabir, 3-4 ayda buraya gelen bir kişidir. Şimdiye kadar hiçbir şekilde engellenmesi söz konusu olmamıştır. Bunu kendisi de ifade ediyor. Bu arkadaşımız uyarıldığında sürekli olarak burada sıkıntı çıkmıştır. FOX yönetimine de bu iletilmiştir. Diğer muhabirlerle hiçbir problem olmamıştır. Bu şahsi bir problemdir. Bu kurumların kuralları var. Buradaki kurallara uyulmasını da isteriz. Kurumsal değil, muhabirin davranışlarına yönelik bir durumdur. Hiçbir şekilde kişiselleştirmemeye çalışıyoruz. Öylesine sıralı yalanlar söyleniyor ki yazık olan tarafsız gazetecilerin emeğine oluyor.'' ifadelerini kullandı.

'KANAL DEĞİŞİNCE BAŞKA KARAKTER ORTAYA ÇIKIYOR'

FOX TV Ana Haber Bülteni spikeri Selçuk Tepeli'ye de sert çıkan Çelik, ''Ana haber bülteninde Selçuk Tepeli adlı şahıs, bu durumu kurumsal bir mesele haline getiriyor. Eski kanalında övgüler dizerken kanal değişince başka bir karakter ortaya çıkıyor.'' diye konuştu.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • Savunan... 15.09.2021 21:29
    Fox yalan makinasi bir ABD'li yahudi şirketi,muhalif falan değil...Milli güvenlik sorunu...
  • Mahmut 14.09.2021 13:10
    o soruyu sorma demediniz mi?
  • İsoBaba 14.09.2021 11:17
    Metin, bu kanalı ülkeye senin gibiler getirdi ve izleyerek destek veriyorlar.
  • İsmail 14.09.2021 11:14
    Hayret bir şey tarafsız Gazeteciler de varmış .....
  • yiğido 14.09.2021 11:13
    fox tv. kendilerinden olmayan muhabiri görse döverlerdi, onlar amerika ve istailin sesidir, bilmiyor bu millet zannetmeyin , selçuk tepeli, iktidara tepe tepe konuşuyor ama ağa babalarının direktifleri doğrultusunda. fox muhabirini değil Ak parti toplantısına almak, binanın çevresine bile sokmayın, o sizi yılan gibi sokar vallaa.
Daha fazla yorum görüntüle