Vedası üzmüştü! Arka Sokaklar’ı bıraktıktan sonra şansı yaver gitmeyen ismin şaşırtan dizisi…

Henüz çok küçük yaşta iken set ortamıyla tanışan ve büyüyünceye kadar Arka Sokaklar ailesinin vazgeçilmez bir ferdi olan Onur Bay, söz konusu projeden ayrıldıktan sonra umduğunu bulamamıştı. Aradan geçen on beş yılın ardından radikal bir karara imza atarak Son Yaz dizisiyle yoluna devam eden, fakat buradaki kariyeri kısa süren Arka Sokaklar'ın eski ismi şaşırtıcı bir projeyle dönüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2021 22:39 GÜNCELLEME 05.12.2021 22:39 MEDYA
Vedası üzmüştü! Arka Sokaklar’ı bıraktıktan sonra şansı yaver gitmeyen ismin şaşırtan dizisi…
Vedası üzmüştü! Arka Sokaklar’ı bıraktıktan sonra şansı yaver gitmeyen ismin şaşırtan dizisi…

Gerek yönetmenliğini gerekse senaristliğini Murat Şeker'in üstlendiği 17 Aralık 2010 tarihinde beyaz perdeye taşınan Çakallarla Dans adlı sinema filmi projesindeki çıkışıyla hayran kitlesini genişleten Onur Bay'dan çok konuşulacak bir dizi müjdesi geldi. Daha 10 yaşındayken ilk defa sektörel anlamda tecrübe edinen ve ilerleyen yıllarda da istikrarlı bir şekilde Arka Sokaklar ailesinde varlık göstermeye devam ederek başarılı işler çıkaran Onur Bay hayranlarını şaşırtan kararla ayrılmıştı.

İdam kararı ortalığı karıştıracak! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 11.bölüm fragmanı: Gözünü kan bürüdüİdam kararı ortalığı karıştıracak! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 11.bölüm fragmanı: Gözünü kan bürüdü

Semih Bağcı'nın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen, senaryosu ise Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cem Boğatur tarafından oluşturulan O3 Medya imzalı Son Yaz yapımının iddialı ekibine yerleşen Onur Bay'ın macerası beklediği gibi gitmeyip kısa ömürlü olmuştu. 1 Ocak 2021'de ekran yolculuğunda yürümeye başlayıp 16 Ekim 2021 tarihinde ise yayın serüvenine elveda diyen Son Yaz'da hedeflediği noktaya gelemeyen Onur Bay, Kaçış isimli diziyle büyük ses getirecek bir sözleşmeye vardı.

Teker teker veda ettiler! Kardeşlerim'de böylesine ilk kez tanık olacaksınız: İnanılmaz ayrılık…Teker teker veda ettiler! Kardeşlerim'de böylesine ilk kez tanık olacaksınız: İnanılmaz ayrılık…

Arka Sokaklar'ın eski oyuncusu Onur Bay'ın 26 Kasım tarihinde Gaziantep ilinde çekim sürecine başlaması planlanan Kaçış projesi İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek ikilisini aynı ekipte buluşturacak.

YORUMLAR 3
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de ekmek vermiyor su vermiyor dizi izlerken tv çalışıyor elektirik harcanıyor faydası yok zararı var bütçeye
    Cevapla
  • Minik 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana zorla film izleten mi var izleme o zaman
    Cevapla
  • Seyirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Arka Sokaklarda demirbaş üçlü (Rıza Baba, Mesut Komiser ve Hüsnü Çoban) haricinde diziden ayrılanlar haber değeri taşımaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR