Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Başkanı Prof. Dr. Adem Sözüer bu yıl 11'incisi düzenlenen festivalle ilgili ÜLKE TV'de değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 'Herkes İçin Çevre Adaleti' temasıyla düzenlenen Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivalinde katılımcılar bu yıl uzaktan ve yüz yüze 18 oturum eşliğinde ağırlanıyor.

ÜLKE TV'de festivalle ilgili değerlendirmelerde bulunan Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Başkanı Prof. Dr. Adem Sözüer şu bilgileri aktardı; 

Biz kitaplı bir festivaliz. Hem adaletle ilgili çok özgün filmler gösteriyoruz ama aynı zamanda akademik program yapıyoruz. Bu akademik programın tebliğleri de yayınlanıyor.

Bu yıl filmlerimiz Kadıköy ve Atlas sinemalarında gösteriliyor. Atlas'ı Kültür Bakanlığı'mız gerçekten çok güzel bir hizmet vererek tekrar izleyiciyle buluşturdu. Diğeri de Kadıköy, o da yenilendi. 

Bu yıl hem yurt içinden hem yurt dışından Japonya'dan Macaristan'a kadar çeşitli sinemacılar akademisyenler Türkiye'ye geldi. Aynı zamanda öğrenci jürimiz var onlar da kendi birincilerini seçiyor. 

Yorumlar 0 Yorum Var