Kurtlar Vadisi oyuncusunun meşhur dizisinde asker rolündeydi! Barbaroslar 12.bölüm fragmanında…

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını üstendiği Nöbet isimli dizi projesinde rol alan Caner Topçu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm fragmanında seyirciyi etkisi altına aldı. Pana Film imzasıyla dizi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunan Nöbet projesinin sevilen oyuncusu Caner Topçu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanındaki sahnesiyle ortalığı çalkaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2021 22:10 GÜNCELLEME 05.12.2021 22:10 MEDYA
Kurtlar Vadisi oyuncusunun meşhur dizisinde asker rolündeydi! Barbaroslar 12.bölüm fragmanında…
Kurtlar Vadisi oyuncusunun meşhur dizisinde asker rolündeydi! Barbaroslar 12.bölüm fragmanında…

Kurtlar Vadisi'nin ana karakterlerinden biri olan Necati Şaşmaz, oyunculuğunun haricinde Nöbet adındaki dizi projesinin yapımcılığını üstlenmiş ve bu projenin kadrosunda Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Caner Topçu da yer almıştı. Ömer Gökhan Erkut'un yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen, vatan, millet ve bayrak sevdasıyla dolup taşan seyircinin ise memnuniyetini büyük ölçüde kazanan Nöbet dizisindeki rol kabiliyetiyle keşfedilen Caner Topçu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm fragmanında adından bir kez daha söz ettirdi.

Başarılı dizide ayrılık şoku! Camdaki Kız 23.bölüm fragmanı? Gitmez deniyordu, beklendiği gibi olmadıBaşarılı dizide ayrılık şoku! Camdaki Kız 23.bölüm fragmanı? Gitmez deniyordu, beklendiği gibi olmadı

8 bölüm boyunca milli duyguları had safhada yaşatan ve sahneleriyle izleyenlerin göğsünü kabartan Nöbet dizisindeki performansı ile kariyerinde büyük bir ivme yakalayan Caner Topçu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanındaki idam görüntüleriyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kurtlar Vadisi'nin olmazsa olmazlarından Necati Şaşmaz'ın dizisiyle milyonların yakından tanıdığı bir oyuncu haline gelen Caner Topçu'nun Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.bölüm fragmanında senaryo gereği idam edildiği sahne izleyenlerin tüylerini ürpertti.

Rekortmen diziye peşe peşe transfer! Yargı'dan izleyenlerin coşkusunu iki katına çıkaracak sürprizRekortmen diziye peşe peşe transfer! Yargı'dan izleyenlerin coşkusunu iki katına çıkaracak sürpriz

YORUMLAR 4
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Idamla ölmüyorki tarihte yapımcı senarist saçmalamış
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel severek izliyorum
    Cevapla
  • suat 2 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyorum
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel dizi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR