Bahar Gelir Güneydoğu’nun Paris’i Gaziantep’te

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler “Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Gaziantep’ten evlere konuk olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2021 16:45 GÜNCELLEME 10.12.2021 16:45 MEDYA
Bahar Gelir Güneydoğu’nun Paris’i Gaziantep’te
Bahar Gelir Güneydoğu’nun Paris’i Gaziantep’te

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta baklavanın merkezi Gaziantep’ten izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir Gaziantep’te ilk olarak baklava ustalarının şovunu izleyecek ve aynı zamanda onlarla keyifli bir sohbete imza atacak. Daha sonra Gaziantep Bakırcılar Çarşısı’nda baba mesleği olan bakırcılığı devam ettiren Yusuf Usta’nın atölyesine konuk olan Bahar Kapıda ekibi, Yusuf Usta’dan bir şarkı dinleyecek.

Programda ayrıca tarihi çarşıyı gezen Bahar Gelir, çarşıda hem adı hem de görüntüsüyle görenleri şaşırtan ve adeta şifa dağıtan yalancı portakalı görünce kendi şaşkınlığını da gizleyemeyecek.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 12 Aralık 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR