Ardahanlı çiftten uzun evliliğin sırları

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Ardahan’dan renkli görüntülerle evlere konuk olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2021 16:43 GÜNCELLEME 24.12.2021 16:43 MEDYA
Ardahanlı çiftten uzun evliliğin sırları
Ardahanlı çiftten uzun evliliğin sırları

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Ardahan Posof’tan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir ilk olarak Ardahan’ın Gürcistan’a açılan kapısı Türk Gözü’ne gitti. Gelir, Türkiye ihracatı için önemli bir bölge olan Türk Gözü sınırında tır şoförleriyle sohbet etti. Ekmek parası için ailelerinden ayrı kalan şoförleri dinleyen Bahar Gelir duygu dolu anlar yaşadı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra yetmiş yıl boyunca aynı yastığı paylaşan Ferhat amca ve İsmi teyzenin evine konuk oldu. Mutlu bir evliliğin sırrını yaşlı çiftten dinleyen Gelir, İsmi teyzenin manileriyle gülme krizine girdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak iki yüz tane ineği otlatan bir çobanla karşılaştı. Onca ineği kendi hallerine bırakan çobanın rahatlığı Bahar Gelir’i hayrete düşürdü. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 26 Aralık 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR