TRT1, seyircisini hasret kaldıkları oyuncuyla buluşturdu! Diriliş Ertuğrul'dan sonraki istikameti...

TV dünyasının en uzun ömürlü yapımları arasında gösterilen Diriliş Ertuğrul dizisinde bir dönem rol alan Armağan Oğuz, TRT1 kanalının iddialı projesiyle el sıkışmıştı. Şu ana kadar toplamda 53 bölüm yayınlanan Masumlar Apartmanı projesinin ekibine yerleştirildiği öğrenilen Armağan Oğuz, Mazo karakteriyle seyirciyi etkisi altında bıraktırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2022 15:42 GÜNCELLEME 26.01.2022 15:42 MEDYA
TRT1, seyircisini hasret kaldıkları oyuncuyla buluşturdu! Diriliş Ertuğrul'dan sonraki istikameti...
TRT1, seyircisini hasret kaldıkları oyuncuyla buluşturdu! Diriliş Ertuğrul'dan sonraki istikameti...

Tarihin unutulmaz isimlerinden Ertuğrul Gazi'nin yaşantısının konu olarak işlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu sevenlerini mutlu edecek projeye daha imzasını attı. Salı günlerinin en fazla seyredilen dizilerinden biri olma özelliği gösteren Masumlar Apartmanı dizisi ekibine Diriliş Ertuğrul'un göze çarpan ismi Armağan Oğuz eklendi.

Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen halen konuşulmaya ve hatta tekrar bölümleri ilk günkü dikkatle izlenmeye devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu Armağan Oğuz, Mazo karakteriyle dönüş yaptı. Şimdilerde Masumlar Apartmanı'na transferiyle isminden söz ettiren Armağan Oğuz, bir döneme damgasını vuran Diriliş Ertuğrul dizisinin haricinde Dağ 2, Börü ve Fi gibi yapımlarda performans sergilemiştir.

Kurtlar Vadisi'nde 'İstanbul Sefiri' olduğunu cümle aleme duyuran isimden ortalığı sallayacak proje!Kurtlar Vadisi'nde 'İstanbul Sefiri' olduğunu cümle aleme duyuran isimden ortalığı sallayacak proje!

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu soruda rahatsız olacak bir taraf varsa galatasaraydır. Fenerbahçe şampiyon olamaya olamaya iyice huylu hale geldi. Ne varki bu soruda.
    Cevapla
  • Aziz Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Nereye Cevap Yazdın Engin...
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipi Diziye Uygun :)
    Cevapla
  • Alemsin Haber7.com 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıldız acaba
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeşilçam kafasıyla vurdu kırdı biraz hamaset tarihi diziler hiç bir şey vermiyor maalesef, kara murat malkoçoğlu vs. havasında, ne tarih ne kültür tarihi dizi havası yok, tekrar ve sıkıcı, vizyon misyon ufuk olmayınca böyle oluyor !..
    Cevapla
  • Hayyül Kayyum Allah 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız? derken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR