Bahar Gelir’le Kars’da keyifli bir gezi

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Kars’tan renkli görüntülerle evlere konuk olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2021 16:08 GÜNCELLEME 31.12.2021 16:08 MEDYA
Bahar Gelir’le Kars’da keyifli bir gezi
Bahar Gelir’le Kars’da keyifli bir gezi

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta buz gibi havası, sımsıcak insanlarıyla Kars’tan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir ilk olarak Kars’ın köylerinde dolaşırken at arabalı bir köylüyle karşılaştı. Kar üstünde yürümekten yorgun düşen Gelir bu fırsatı değerlendirip kendisini at arabasına attı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra meşhur Kars kazını tatmak için soluğu tandır başında aldı. Kars denince akla ilk gelen yemeklerden olan kaz yemeğinin püf noktalarını öğrenen Gelir, tandır başında teyzelerle sohbet etti.

Bahar Kapıda ekibi son olarak son yıllarda özellikle gençlerin dikkatini çeken Doğu Ekspresi’nin iki yılın ardından gerçekleşen ilk turunun karşılamasına katıldı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 02 Ocak 2022, Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR