Teşkilat 32.bölüm fragmanı: 'Benden, ülkemden intikam almaya çalışan bir caniye dönüştü!'

Yayınlandığı ilk günden beri hayranlarının soluksuzca takip ettiği Teşkilat, heyecanın ardı arkasının kesilmediği sahnelerde imzasını taşıyor. Bilhassa geçtiğimiz aylarda yılların eskitemediği oyuncu Gürkan Uygun'un da dahil edilmesiyle birlikte oldukça hareket kazanmıştı. İddiasından bir an dahi ödün vermeyen Teşkilat dizisi son bölümüyle izleyenlerin bir kez daha dikkatini çekmeyi başardı. İşte, Teşkilat 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2022 22:01 GÜNCELLEME 30.01.2022 22:01 MEDYA
Teşkilat 32.bölüm fragmanı: 'Benden, ülkemden intikam almaya çalışan bir caniye dönüştü!'
Teşkilat 32.bölüm fragmanı: 'Benden, ülkemden intikam almaya çalışan bir caniye dönüştü!'

Teşkilat, seyircilerin izlemeyi en fazla tercih ettiği dizi projelerinin başını çekmesinin yanı sıra başarısını her hafta birincilikle taçlandırıyor. Gerek oyuncu kadrosunda adı geçen birbirinden yetenekli isimlerle gerekse yazılan senaryonun etkileyiciliği ile izleyenlerin kalbini fetheden Teşkilat'ta hareketli dakikalar yaşanıyor.

Yargı dizisi 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şifresi çözülüyor! Sırları deşifre edecekYargı dizisi 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şifresi çözülüyor! Sırları deşifre edecek

Son bölümde evladı ellerinin arasından kayıp giden Yıldırım'ın artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktur, içinde yanan intikam ateşini hiçbir şey söndüremeyecektir. Teşkilat dizisinde kızının toprağa verilmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamayan Defne, yaşananların sorumlusunun Yıldırım olarak görmesi ve suçlayıcı bir tutum içerisine girmesi tansiyonu yükseltti.

Rekortmen Dizi Teşkilat 32.Bölüm Fragmanı Ekrana Geldi!

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta silahlı çatışma esnasında merminin Roza'ya isabet etmesi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen sağ çıkamaması Yıldırım'ın yüreğini paramparça etmişti. Hafızalarda kalıcı iz bırakacak bir bölümü daha geride bırakan Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanında hangi gelişmelerin vuku bulacağı da ayrı bir merak konusu oldu. Yeni bölüme ilişkin kayda değer ipuçlarını içerisinde bulunduran ve seyircisinin heyecanını en üst seviyeye getiren Teşkilat 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Genel görüş çok net TRT genel müdürü okusun bunları
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi her bölümde rezillikler arttı. Operasyonda aşk meş işler yok koca istihbarat dallasa doğru gidiyor. Yazıkkk. Bu dizi gittikce mit kurumunda zarar vermeye başladı. Yazıkkk.
    Cevapla
  • Ateş Çehreli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeme bizi aga.. MİT bizim göz bebeğimiz, isimsiz kahramanlarımız. Onlarla gurur duyuyorum. Yolları açık olsun, Allah'a emanet olsunlar. Ancak, benim ülkemin teşkilatını anlatan bu dizinin ilk 8-10 bölümünü izleyebildim. Başlarda katlansam da, artık hiç çekilmeyecek kadar saçmalamaya başladılar. Evet konu güzel, kurgu şahane ama sahneler rezil, konuşmalar berbat, oyunculuk "SIFIR". Bence bu dizinin çekimlerini Çağlar Arts (Börü yapımcısı) üstlenmeli. Siz bu diziyi bir de onların yapımcılığında izleyin...
    Cevapla
  • ert 2 yıl önce Şikayet Et
    ben izlemeyeli bırakalı çok oldu. cıvığı çıktı dizinin. memati de kara da kurtaramaz artık
    Cevapla
  • Ateş Çehreli 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ben de öyle. Bence Börü nün yapımcısı diziyi çekmeli!
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar pisliği gitmeden izlemek istemiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR