Mükemmel Eşleşme'ye Çocuklar Duymasın'dan kimsenin beklemediği transfer! O isim herkesi şaşırttı

MinT Motions Pictures tarafından hazırlanan Çocuklar Duymasın dizisiyle yıldızı parlayan Volkan Severcan, seneler sonra ekranlara dönüş yapma kararı aldı. Uzun bir süredir TV dizi projelerinde görünmeyen başarılı isim Volkan Severcan, görücü usulü evlilik sürecinin gözler önüne serileceği Mükemmel Eşleşme’yle anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2022 15:22 GÜNCELLEME 30.06.2022 15:22 MEDYA
Mükemmel Eşleşme'ye Çocuklar Duymasın'dan kimsenin beklemediği transfer! O isim herkesi şaşırttı
Mükemmel Eşleşme'ye Çocuklar Duymasın'dan kimsenin beklemediği transfer! O isim herkesi şaşırttı

Pek çok dizi projesi ve beyaz perde yapımında rol alan, oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik ve sunuculuk kimliğiyle de tanınırlık kazanan Volkan Severcan’dan hayranlarını sevindiren haber geldi.

Bilindiği gibi sempatik oyuncu Volkan Severcan, hem yapımcılığını hem senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, ekranların en uzun ömürlü projelerden bir tanesi olan Çocuklar Duymasın'la isminden geniş kitlelere söz ettirmişti.

Başrollerini Tamer Karadağlı (Abidin Haluk Çetinoğlu) ile Pınar Altuğ (Meltem Çetinoğlu) ikilisinin paylaştığı Çocuklar Duymasın’da rol aldığı ‘Zero Tuna’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Volkan Severcan seneler sonra ekranlara dönüş yapıyor.

Yayınlanan tanıtım fragmanı izleyici kitlesi tarafından yoğun ilgi gören ve Seksenler’in final yapmasının ardından merakla beklenen Mükemmel Eşleşme projesine Volkan Severcan transfer edildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ilker kırdar 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı olsun ama çocuklar duymasın seneye yani 2023 yılında çekilirse kendisi rol almayabilir yeni dizisinde kalabilir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR