Alparslan Büyük Selçuklu'ya Bora Cengiz ile Umut Karadağ giriyor! 2'si de bambaşka renk katacak

27 bölüm çekildikten sonra 30 Mayıs’ta sezon arası veren Alparslan Büyük Selçuklu’da 2 transfer birden yapıldı. Akli Film şirketinin kuruculuğunu üstlenen Emre Konuk’un yapımcısı olduğu Alparslan Büyük Selçuklu’ya Umut Karadağ ile Bora Cengiz dahil oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2022 10:08 GÜNCELLEME 02.08.2022 10:08 MEDYA
 Alparslan Büyük Selçuklu'ya Bora Cengiz ile Umut Karadağ giriyor! 2'si de bambaşka renk katacak
Alparslan Büyük Selçuklu'ya Bora Cengiz ile Umut Karadağ giriyor! 2'si de bambaşka renk katacak

Tek sezonluk anlaşmasının bitmesinin ardından Alparslan Büyük Selçuklu ailesiyle vedalaşan Fahriye Evcen’in yerine 2 oyuncu birden geldi. 2020 – 2021 yılları arasında yine TRT1 kanalında yayına giren Uyanış: Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğinde çekilen Alparslan Büyük Selçuklu yapımına transfer yağmuru yağıyor.

Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nun gerek savaşlarını ve siyasi olaylarını gerekse devlet yapısını ve Sultan Alparslan’ın yaşantısını anlatan Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon öncesi sürpriz üstüne sürpriz yapıldı.

TRT1 Teşkilat’la vedalaşan Mustafa Açılan'dan ortalığı sallayacak proje! Seyirci bunu konuşuyorTRT1 Teşkilat’la vedalaşan Mustafa Açılan'dan ortalığı sallayacak proje! Seyirci bunu konuşuyor

Başrollerini Mehmet Özgür, Barış Arduç, Erdinç Gülener ve Barış Bağcı’nın paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu’ya Umut Karadağ ve Bora Cengiz’in katılacağı öğrenildi. Alparslan Büyük Selçuklu’yla anlaşma sağlayan Umut Karadağ, Kuruluş Osman’da Çobanoğulları Obasının Beyi ‘Muzaffereddin Yavlak Arslan’ karakteriyle izleyenleri etkisi altında bıraktırmıştı.

Öte yandan Alparslan Büyük Selçuklu ekibine yerleştirilen bir diğer isim olan Bora Cengiz ise Kalp Yarası, Alev Alev, Ramo, Bodrum Masalı, Yedi Güzel Adam ve Kavak Yelleri gibi dizi projelerinde kameralar karşısına geçmiştir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan Fahriye yi kuyudan cikarirken nekadar sacma bir yömetmenlik ya insanin akliyla dalga geciyorlar
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    İSABET Olmuş...
    Cevapla
  • YusuFB 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi TRT de izlenir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR