Balkan Ninnisi’nde seyirciye hüsran yaşatacak ayrılık! Yerine hangi oyuncunun geleceği netleşti

5 Temmuz’da 3.bölümüyle TRT1 ekranına taşınacak olan Balkan Ninnisi’nin kimsenin beklemediği bir ayrılık gerçekleşti. 21 Haziran’dan bu yana yayın serüvenini sürdüren Balkan Ninnisi’nin yönetmenliğini yapan Doğan Ümit Karaca projeye veda ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2022 09:21 GÜNCELLEME 14.07.2022 09:21 MEDYA
Balkan Ninnisi’nde seyirciye hüsran yaşatacak ayrılık! Yerine hangi oyuncunun geleceği netleşti
Balkan Ninnisi’nde seyirciye hüsran yaşatacak ayrılık! Yerine hangi oyuncunun geleceği netleşti

Abdülhamid Işık, Uğur Uzunok, Esma Koç ile Uğur Uzunok’un senaryosunu kaleme aldığı Balkan Ninnisi’nin izleyici kitlesini şaşkına çevirecek bir veda yaşandı. Başrollerini Erdal Özyağcılar (Süleyman), Özlem Türkad (Neriman) gibi 2 usta ismin paylaştığı Balkan Ninnisi’nin yönetmeni Doğan Ümit Karaca projeyle yollarını ayırıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, Mehmetçik Kut-ül Amare, Payitaht Abdülhamid ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı gibi projelerin de yönetmenliğini yapan Doğan Ümit Karaca, Balkan Ninnisi’ne veda etme sebebini bizzat açıkladı.

TV8 MasterChef Türkiye 6.sezonda Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Survivor'dan sonra...TV8 MasterChef Türkiye 6.sezonda Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Survivor'dan sonra...

Balkan Ninnisi'nden ayrılmasının arkasında yatan gerekçeyi anlatan Doğan Ümit Karaca yazılı bir açıklama gerçekleştirerek izleyenlerin kafasındaki soru işaretlerini giderdi. Şu ana kadar iki bölüm yayınlanan Balkan Ninnisi’nden ayrılma kararını duyuran Doğan Ümit Karaca’nın yerine Serdar Akar’ın projenin yönetmenliğini yapacağının bilgisine ulaşıldı.

Teşkilat'ta 3.sezon öncesi olayların seyrini değiştirecek ayrılık! Üçü de kilit roldeydiTeşkilat'ta 3.sezon öncesi olayların seyrini değiştirecek ayrılık! Üçü de kilit roldeydi

''Evlerini ve Ailelerini Türkiye'de Bıraktı''

Doğan Ümit Karaca, “Malumunuz mayıs ayı itibariyle başladığımız ve ilk bölümüyle yaz dizileri içinde de en iyi izlenme oranını yakalayan Balkan Ninnisi adlı dizi filmi kardeşim, arkadaşım Volkan Kapkın ile beraber kurduk ve yönettik... Bu proje için tüm ekibimiz de evlerini ve ailelerini Türkiye’de bıraktı ve Makedonya’ya geldi.

''Buradaki Koşulların Bana Uygun Olmadığını Düşünerek...''

Bu şahsi bir açıklama olduğu için sadece kendimle ilgili kısmını yazacağım. Eşim ve 5,5 yaşındaki oğlum bu süre zarfında Türkiye’de kaldı ve Allah nasip ederse kısa bir süre sonra ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, baştaki planım ailemi de Üsküp’e getirmek iken buradaki koşulların buna uygun olmadığını ve ailemin burada huzur içinde yaşayamayacağını düşünerek, yapımcımız Uğur Bey’le de konuşarak önümüzdeki kurban bayramı itibariyle Türkiye’ye dönmek istediğimi belirttim...

Balkanlarda bu ninniyi elimizden geldiğince güzel söylediğimizi düşünerek geri dönüyorum.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi beklediğimiz gibi çıkmadı çok basit konusu var ,izlemiyoruz.
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık artık yok balkan filmi Karadeniz filmi doğu filmi ege filmi ne bu ya elveda Rumeli tarzı saçma sapan diziler aşk meşk dizileri doldu kanallar dizi çöplüğü oldu beş yıl sonra zaman geçirme süre doldurma niyetine gösterilecek diziler çekiliyor
    Cevapla
  • EFE 1 yıl önce Şikayet Et
    sana ne
    Cevapla
  • Babasının Oğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberden bağımsız olarak yazıyorum Dizinin ilk bölümünü izledim ve üniversiteden dönen mimar olması beklenen gencin yalancı çıkması ve aynı günün ertesi hiçbir şey olmamış gibi devam edilmesi herkesin bu 4 senelik yalanı sineye çekmesi beni çok sinirlendirdi. Daha da izlemedim
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Dizi yapıyorlar ama bir kaç Diziden sonra Yok Hamile kaldı, yok evlendi, Yok Anlaşamadı gibi bahanelerle hemen ayrılıklar başlıyor Özellikle Tarihi Dizilerde..ve Tarihdeki gercek olaylarıda değiştiriyorlar!...bunun böyle olacağına dizinin gerçeğine uygun olarak Hintliler gibi yerlerine benzeyen başka Sanatçıları alabilirler.
    Cevapla
  • Yönetmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee alıştınız türkiyenin şatavatlı yaşamına üsküp sizi kesmez. Üsküpteki çocuk doğuran kadınlar kadın değilmi yani bu ne tezat açıklama . Böylelerine iş miş vermeyecen sürünsünler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR