Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı

Kuruluş Osman dizisinde Dündar Bey’in eşi Zöhre Hatun karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Ayşegül Günay’ın sürpriz projesi netlik kazandı. Kuruluş Osman haricinde Hercai, Asla Vazgeçmem, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Küçük Kadınlar ve Eşref Saati gibi projelerde oyunculuk performansı sergileyen Ayşegül Günay, Mükemmel Eşleşme projesiyle el sıkıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2022 10:08 GÜNCELLEME 05.07.2022 15:03 MEDYA
Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı
Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı

Base Productions imzasıyla 15 Nisan 2006 – 21 Haziran 2007 tarihleri arasında Star TV’de yayına giren, toplamda 2 sezon ve 46 bölüm süren Kaybolan Yıllar dizisiyle ilk oyunculuk tecrübesi kazanan Ayşegül Günay’dan müjdeli haber geldi.

Yönetmenlik koltuğunda Gülçin Gülbahçe’nin oturduğu, yapımcılığını Sergin Akyaz’ın üstlendiği ve başrollerini ise Saruhan Hünel, Yeşim Büber ve Burak Hakkı’nın paylaştığı Kaybolan Yıllar’daki oyunculuk performansıyla keşfedilen Ayşegül Günay, Mükemmel Eşleşme’yle anlaşma sağladı.

Diriliş Ertuğrul’dan Bu Cihana Sığmazam’a çok konuşulacak transfer! Kara Bela rolüyle keşfedilmiştiDiriliş Ertuğrul’dan Bu Cihana Sığmazam’a çok konuşulacak transfer! Kara Bela rolüyle keşfedilmişti

Son olarak Hercai dizisinde rol aldığı ‘Füsun Aslanbey’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen ve asıl çıkışını ise Kuruluş Osman projesinde yakalayan Ayşegül Günay, yakında TRT1’de başlayacak Mükemmel Eşleşme’nin kadrosuna adını yazdırdı.

Bilindiği gibi Ayşegül Günay, Kuruluş Osman’ın 1. ile 24. bölümleri arasında rol almış ve senaryo gereği ‘Hazal Hatun’ karakteri tarafından öldürülmesi sonucunda projedeki hikayesi bitmişti.

Birol Güven’in kurucusu olduğu MinT Motion Pictures imzasıyla TRT1’de yayın hayatına adım atacak ve Emre Kovuk’un yönetmenliği eşliğinde çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek Mükemmel Eşleşme’nin başrollerini Gizem Sevim, Ahmet Kayakesen ve Asuman Dabak paylaşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    güzelim dizi magazinleştirildi.yazık ya ne bu avrat merakı anlamadım.
    Cevapla
  • Yağız 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi beş para etmez, çünkü başrol deki herif çok kötü, kimi getirirseniz getirin asla Diriliş in yerini tutmuyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR